Flytthjälp


Igår var det full rulle precis hela dagen. Började med att vi hämtade den gigantiska flyttbilen kl 8 på morgonen. Jag fick äran att köra denna. Precis när vi hade cyklat dit för att hämta bilen började det regna och sen fortsatte det regna precis hela dagen. Sen har vi lyft möbler, kastat skräp och kört både runt i Uppsala och Stockholm. Tog en välbehövlig middag på MAX innan det bar av mot Stockholm. Vi hann även med att vara till skolan en sväng på ett obligatoriskt moment. Man kan säga att vi hann med en hel massa igår, även om det gärna hade fått gått snabbare.

Nu blir det solning på balkongen i väntan på tvätten!Flytt


Skolan segar på som vanligt. Har haft en bra grupp att jobba i vilket har varit skönt. Verkar vara en riktigt bra klass det här när det gäller grupparbeten om man jämför med min gamla:P .

Annars ska jag iväg och vara flytthjälp idag på djäkne och snart är det dags för mej att ta mitt pick och pack och flytta hem iiiiiigen. Känns som att jag precis flyttade ju (vilket ju iofs stämmer). Sen är det ju faktiskt inte ens säkert att jag återvänder till Uppsala överhuvudtaget efter denna flytt. Beror alldeles på var jag får min praktikplats när jag kommer tillbaka. Med tanke på att det är 8 apotek i Uppsala och vi är över 100 personer i klassen (+ göteborg som jag inte ens vet hur många dom är) så lär ju inte chansen vara så stor att jag får återvända. Så man kan ju undra var jag kommer att hamna i detta avlånga land.
Näe nu är det matlagning och sen djäkne som gäller!


Shoppingorgie


Idag hade jag ledigt från skolan! Det har inte skett många gånger i världshistorien. Därför begav jag mej till huvudstaden för att shoppa lite kläder, känns som det var evigheter sedan jag köpte nya kläder. Förutom i lördags då när jag köpte en klänning till min gamla klass examensfest, men den räknas knappt. Väl i huvudstaden sprang jag runt lite själv först innan Johanna mötte upp mej för en liten shoppingrunda + lunch. Jag som hade tagit med mej kamera och allt för att föreviga detta ögonblick, men det glömdes bort i allt snackande. Johanna köpte också lite kläder innan hon drog iväg för att jobba, men jag tog ju verkligen priset. Det gick verkligen utför efter att Johanna hade lämnat mej och jag blev tvungen att åka hem tidigare för att jag inte skulle göra av med mer pengar. Snacka om självkontroll. Så går det när man är fattig student och behöver kläder. Illa illa. Nu blir det inte mer shopping på väääääldigt länge. Det kan man ju i alla fall hoppas.

Glömde förresten säga att Rickard Olsson var på balen i lördags. Ja ni vet, den där snubben som haft bingolotto. Ingen aning varför han var på en studentbal, men han är ju trots allt från Gävle så han kanske var hedersinbjuden eller nått? Jag hälsade till och med på honom, men jag glömde säga att pappa hade haft honom i skolan när han var liten. Attans, hehe.


Vårbalen 09Här kommer lite bilder från gårdagen.Hannah och Hanna
Elin och Andreas
FördrinkÅsa!
Jag och Angelica


Galeniktenta


Nu är äntligen tentan över. Gick nog skapligt ändå hoppas jag på. Skönast är iaf att den äntligen är över.
Imorrn blir det bal och då kommer Hannah från Söderhamn (japp det bor många Hannor där) och ska fixa sitt hår här. Jag är verkligen inte bra på hår, så det ska bli mkt spännande att se hur det kommer att sluta. Har i alla fall köpt hårnålar idag så på något sätt ska det väl upp på skallen. Sen om blir fint eller ej är en annan femma.
Näe nu är det fika på djäkne som gäller. Sen blir det sanering på rummet som lär behövas.
Grattis Krister på födelsedagen!!


Bilder


Ja bilderna kommer snart. Förhoppningsvis i alla fall. Just nu är det för mkt med tentaplugget, men efter fredag blir det bättre. Redan dagen efter blir det vårbal på GH. Det blir härligt att göra något kul! Känns som att det var alldeles för längesen nu.

Det icke-existerande håret


Igår var jag till frisören (eller rättare sagt en frisörelev). Det hela slutade med att mitt hår försvann. Det blev superkort (för att  vara långt hår då alltså). Jag som äntligen fått långt hår. Hon kapade över 5 cm. Jag är i chock fortfarande. Så nu får man väl vänta i några år på att det ska bli lika långt eftersom mitt hår växer i snigeltakt. Äsch.

Annars har vi äntligen lämnat in tillgodoräknandet för kurserna vi läste på Murdoch. Var banne mej på tiden och nu ska vi bara vänta på den sega beslutsprocessen. Ska bli intressant att se hur det hela slutar.

Näe nu skall här pluggas.

SkrivkrampDet går lite segt med bloggandet för tillfället. Har lite skrivkramp tror jag. Händer inte så mkt heller, börjat en ny kurs om läkemedelets kvalittétssäkring och regulatoriska krav. Ni hör ju själva hur kul det låter. Shit, jag måste nog ta och börja skärpa mej och sluta klaga. Men det är faktiskt lite kul att klaga:) Annars är det fullt upp med kören då vi har vårkonsert på lördag. Märkte på repet i torsdags att jag inte kunde allt klockrent. Så det är bara att sitta hemma och öva själv till ljudfilerna på nätet. Men det ska nog gå bra. Idag blir det en tur till frissan även som verkligen är välbehövligt!! Jaha, det var allt jag kunde komma på idag. Får se om det blir mer nästa gång.
6


6-timmars mardrömstenta har jag genomlidit idag. Min skalle fungerar inte längre. Trodde inte att jag skulle behöva sitta hela tiden, men jovisst.

Efter 6 månaders tjat och gnat står jag vinnande i striden och har fått tillbaka mina pengar. Det gäller att stå på sig och vara en envis bitch. Då står man som vinnare tillslut. Härligt.

Glasögonorm


Jaha då var det tentaplugg igen då. På fredag smäller det. Omotiverad som vanligt och just nu försöker jag lära mej statistik. Det är banne mej inte kul på en fläck. Har varit på stan tre dagar i rad för att försöka undvika det faktum att jag faktiskt verkligen behöver plugga. Igår cyklade jag även hela vägen till Gränby centrum och idag var jag på stan och hämtade mina brillor. Jo jag betalade för dom även. Så nuförtiden är jag även klassad som glasögonorm. Men jag blev minsann mobbad av optikern för att jag inte ville ha på mej dom direkt. Hon tyckte minsann att jag blev tvungen att lära mej ha på mej dom nu. Men jag tog faktiskt på mej dom sen, tills det kändes som att jag blev åksjuk och jag blev tvungen att ta av mej dom. Märkligt.

Aja, nog med svammel och åter till plugget. Finns ju faktiskt en hel del kvalitetspluggtimmar kvar på detta dygn.
Valborg 2009


Nu är det över för iår. Bilder säger mer än ord så här kommer det några smakprov.
Det var svårt att se några flottar.


Anna, Sara och Mia
The old gang.

Erikaaaa


Finnen (var inte så sugen på att bli knäppt) och Therese

Jennie och KarinParty