Back to the future

I lördags var det dags för "back to the future" temafödelsedagsfest! Emmas housemate Ash hade tillsammans med två andra hyrt en lokal som dom klätt om till balen i den första filmen. Vi svängde på oss en femtitalsoutfit och drog dit.

Sen ville Loic köra bil


Dans
Lite mer posande med bilen

Helgen

Har varit en otroligt tung helg. Känner mig inte redo för att blogga ännu. Ibland är livet så jädrans orättvist. Ta hand om er där ute. Skickar all min kärlek till er där hemma. Ni vet vilka ni är.

Retreat Retreat Söndag

Sista dagen när vi packade och städade skickade vi hela gänget till stranden först! Sen åkte vi vidare till hot springs och relaxade några timmar innan det blev hemfärd!
Lite skrivande i gästboken innan vi begav oss
Såhär kul hade dom nere vid stranden:)


Utsikten från poolen på toppen!


Jag & Lizze
Alec & PascalLaurene, Hoda & Shaun
Retreat retreat Lördag

Här kommer lite fler bilder från retreatet! Lördagen spenderade vi ute, medan jag och Annabel förberedde Scavengers hunt så åkte de andra till Ashcombe maze. Sen var det dags att poppa ballonger och tävla, tävlingarna fortsatte på kvällen när det var dags för desserttävling! Fantastiska bidrag och det var nästan helt omöjligt att vara domare!
Lunch i desto kallare klimat och därefter Scavengers Hunt!!
Sen blev det getostgård!
Hela gänget!!
Pingis!
De fem tävlingsbidragen!Febril aktivitet!
Prisutdelning!
Vinnande laget!
SOFI committee 2012!!

Sköna Söndag

Haft en fin helg såhär långt. Igår var det köttbullefest hemma hos Emma för våra vänner. Vi hade missberäknat antalet lite och gjorde köttbullar på 3,5 kg köttfärs. Vi åt inte ens upp hälften. För att fortsätta på samma tema gjorde vi chokladbollar till efterrätt. Fransmannen i sällskapet tog med sig helt gudomlig ost i tillägg som vi slukade snabbt. Kvällen slutade lite snöpligt med en utspilld drink och blöta kläder och därmed ingen utgång. Men lika glad för det var jag. Vinkade av dom andra och gick och sov istället.
Idag har vi avverkat en brunch och efter en sväng till Uni är jag nu hemma. Städ och tvätt står på schemat. Det är fantastiskt fint väder ute så det blir nog bestämt en promenad lite senare. Lyssnar på Kents nya skiva och har ett litet sting av hemlängtan närvarande idag. Inte farligt, men det behövs lite svensk musik som muntrar upp lite tror jag bestämt. Ska nog ta och sätta på något annat än Kent för det var då banne mig inte muntert, haha.

Retreat Retreat Fredag

FInns så himla många bilder att lägga upp från vårt Student retreat. Här kommer ett litet smakprov och jag lovar att det kommer massor senare.
Vi umgicks
lagade mat

Tyskland & trötthet

Idag bokade jag ett hotellrum i Baden-Baden i Tyskland. Människan jag pratade med kunde ingen engelska så hon sprang runt i panik och letade efter någon som kunde. Den nya tjejen jag pratade med gick det hur bra som helst med, även om hon hade problem med mitt uttal ibland. Det som funkade bäst var mitt efternamn, det fick jag att låta väldigt tyskt. Så då sken hon upp som en sol och trodde kanske att jag var tysk där för ett ögonblick. Bröllopet blir i slutet av september och jag är taggad till tusen! Klänningen är redan inhandlad och jag prova Självaste paret har varit tillsammans i 8 långa år om jag inte missminner mig och jag var med när dom träffades i Chicago! Herregud vad tiden går. Dom ska banne mig gifta sig på ett slott! Inte illa, men tydligen är prästen väldigt kyrklig av sig så just nu filar jag på en plan som kanske kan få honom att slappna av lite.

Annars är jag helt "flat out" som dom säger här. Helt förstört trött. Helgen gjorde nog sitt, men mina experiment med coursework samtidigt är inte att leka med. Känns som att jag bor på stället, men på fredag är jag färdig med courseworken. Men mest känns det som att jag har missat att sova dom senaste veckorna. Jag och sömnbrist är inte att leka med. Kan inte ens komma ihåg senast jag hade sovmorgon. Dom behövs verkligen ibland.
Men det är verkligen inte så att jag inte trivs med jobbet. Jag kan inte fatta att det gått så många månader sen jag kom hit. Jag älskar det jag gör och det är nog därför tiden rullar på som den gör. Såklart har science sina baksidor, men inget slår ju dom dagarna man får spännande resultat. Fantastiskt.
Jahapp, det var mig ett fluminlägg. Men i brist på bilder och något annat vettigt blev det såhär.

Retreat

I helgen har vi varit på student retreat. Det hålls varje år av the student committee och det minst sagt varit lite körigt de sista veckorna med detta. Vi åkte till Mornington där vi hade hyrt hus för 38 personer. En del att organisera med när det gällde aktiviteter och mat, men vi lyckades ro det i land tillslut och alla verkade vara nöjda och glada. Vi avslutade helgen med hot springs och jag hoppas kunna slänga upp lite bilder efter att jag hämtat hem dom från Emma som är vår fotograf!

Camberwell

Äntligen tog jag och Emma oss äntligen iväg till Camberwell! Camberwell är en förort som ligger ca 20 minuters tågfärd utanför stan. Där har dom varje söndag en second hand marknad som öppnar redan kl 7 på morgonen. Vi lyckades ta oss in till kl 8.30 åtminstone och var riktigt taggade på att fynda! Där fanns allt från elvispar till gamla mjölkflaskor. Men mestadels var det kläder som såldes. Jag hittade en scarf som jag iofs tror var nyproduktion, nålar och sytråd. Emma hittade en kofta som hon ska fixa lite med. Allt som allt var det en riktigt trevlig marknad som vi säkerligen kommer att återvända till snart!!


Man kunde skymta storstaden
Fanns massor med varma tröjor man kunde prova
Sen tröttnade vi lite för en stund och brunchade!

Mornington med Annabel

Här kommer lite bilder från när jag och Annabel åkte ner till Mornington förra helgen för att fixa lite inför "the student retreat" som vi ska ha till helgen. Där fanns det lustiga träd, fin utsikt och mystisk skog! I skogen såg vi en hel flock med kängurur springa förbi. Tyvärr hade jag stängt av kameran och hade även linsskyddet på. När jag väl fått upp den och skulle ta en bild var dom borta. Attans.

Annabel!

Födelsedagsmiddag

Eftersom jag ligger aningens efter i rapporteringen här så kommer nu här lite bilder från födelsedagsmiddag/Hejdå-Jo-Middagen som vi hade samma vecka då jag fyllt år. Vi blev bjudna på middag hemma hos Lizzie. Fantastisk cannelonni stod på menyn!
Emma och Jo var där

Desi
Rosetten på mitt paket!Jag fick Uggs! JIHO! Dom lever jag i för tillfället eftersom det är så himla kallt på golvet hemma hos migCannelonni!Stefan
Lizzie och Ivanco