Midsommar

Äntligen kommer här lite bilder från veckan med fokus på midsommar.
Några av australiensarna anlände!

Vi åkte till Skansen

Åt några kanelbullar
Åkte hem till Tönnånger och tillverkade en midsommarstång
Färdig!Lekte lite lekar
Grillade lite
Midsommarstången var användes verkligen flitigt som fotomodell
Middag med aussie-flagga
Sjöng några snapsvisor
Käkade tårtor

Veckan som varit

Har precis vinkat av australiensarna efter kanske den mest intensiva veckan i mitt liv. Otroligt roligt har vi haft det och bilder kommer sen när jag har sovit ikapp alla timmar jag missat. Här ska sovas.

Bröllop och donande

Idag har det donats hela dagen med farsgubben. Städning och plockning utav sjutton. Vi tog iofs en paus mitt upp i alltihopa och firade med kronprinsessan och prinsen på tv:n. Med prinsesstårta faktiskt. Jag älskar prinsesstårta och det passade ju så bra dagen till ära :)

Byxtjej

Hade fått syn på några snygga kreationer på ett par bloggar som jag läser. Drog till HM och Monki och skulle fynda idag efter jobbet. Har ju bestämt mig för att köpa hem lite nya blusar och kanske en och annan klänning. Men vad kom jag hem med? Jo ett par byxor såklart.

Planering & strukturering

Är lite frånvarande för tillfället. Försöker ordna upp med midsommar och samtidigt styra upp mitt liv. Idag var jag faktiskt på min andra anställningsintervju. Det är alltså lite kaos för tillfället, plus att det var ordentligt kaos på mitt jobb idag. Med 3 sjuka var det inte roligt. Jag var helt knäckt efteråt och är det fortfarande.

En kväll med arbetskamraterna

Igår var det tänkt att några från jobbet skulle grilla. Blåst och regn gjorde att det blev middag inne istället, men lika trevligt var det ju ändå!
Sofie var där
liksom Nanna
och Lina med sitt hår
Självklart såg vi på englandsmatchen, tjejkväll och allt
Fokus
Värdinnan

På söder

Igår efter jobbet bar det av till Söder. Fast jag hade ett pitstop vid SL-centret först som var smockfullt och irriterat, men de gick snabbare än väntat. Vi gick på en restaurang som jag har glömt vad heter och åt middag och sen bar det av till vampire lounge igen. Blev ju tvungen att visa Rebecka. Bilderna blev lite halvkonstiga, kanske min kompaktkamera har gjort sitt?

Förlängning

Har nog glömt nämna mitt i alltihopa att jag har fått förlängt 1 månad på mitt apotek. Visserligen bara en månad, men det är banne mig min första riktiga lön. Wiho. Annars var jag på typ en hudanalysgrej igår. Skojigt var det och det slutade med en foundation. Har ju aldrig i mitt liv hittat en jag gillar, men nu så kanske. Sen fick jag med mig en tomatplanta också. Undrar när den kommer att dö? Min blomma som jag fick när jag var på mitt praktikapotek ser nämligen ut att må lite dåligt...
Ps. Jag såg en av mina favoritbloggare idag på stan. Det var lite som att möta en kändis och jag kände mig som 14 bast igen. Ds. 

En del att stå i

Försöker för tillfället organisera några australiensare hit över midsommar. Först var dom 2, sen 3 och nu 8. Hur ska detta sluta kan man undra? Det är inte lätt att organisera när deras motto är " no worries", hehe. Imorrn blir det nya tag och det löser sig ju alltid i slutändan.

Nationaldag

Nationaldagen inleddes med ett par timmar ute i solen.

Maraton

Igår var jag ut en sväng med några arbetskamrater. Några jag trivs alldeles utmärkt med, synd var väl att så få kunde hänga på när jag trivs så ypperligt bra med dom allra flesta! Sen var det dags för jobb idag. Jag hann få mig en titt på Stockholm Maraton också, eftersom dom sprang förbi apoteket. Verkligen kutade gjorde dom också, inget joggande här inte. Lite väl svårt var det att korsa gatan när jag skulle hem dock. Sen bar det iväg hem där jag bara skulle ta en liten tupplur. 3 timmar senare vaknar jag. Attans.

Semester

I dag har jag bara sett på det härliga vädret från insidan av apoteket. Insett att jag inte längre kommer att ha sommarlov. Ingen semester som det verkar heller. Lovely. Jag lovar att det kommer att vara toppenväder hela sommaren. Bara därför.

Rastlös själ

Ibland när jag kollar vädret på min MAC så kommer det upp en annan stad än Stockholm av misstag. Oftast någon stad långt långt borta. Då börjar jag genast och omedvetet längta bort. Kanske är det tecken på att jag måste bege mig iväg igen? För att liksom stilla resfebern? Jag har samtidigt blivit så rastlös, trots att det snart är underbar sommar i Sverige och jag inte annat än borde trivas som fisken, så känns det ibland som att jag bara måste bort. Men så kan jag lugna mig för ett tag. Tills det sätter fart igen. Och så håller det på.
Jag bjuder på en bild från Stockholm samtidigt som jag övertalar mig själv att det är här jag vill bo