Balklänning och eskobar

Eskobar


Nu har jag fått min balklänning och lite blåbär plus diverse andra saker. precis det jag ville ha=) sitter nu här och försöker trycka in lite kunskap i huvudet. och det går väl sådär. Just nu övar jag på att bli ett levande miniexemplar av FASS. Det är ju inte så några LM man ska kunna. Då blir det desto roligare ikväll skulle jag tippa på. inflyttningsfest och därefter eskobar. synd bara att förköpet sket sig, men jag dör inte av att gå till saluhallen istället heller...=)
Får helt enkelt se vad kvällen har att bjuda på!Alzheimers

Idag var det lång dag i skolan. började med att man åkte dit för att vara seriös redan till kl 8. upptäckte vid lunch att jag hade glömt mellanmål och föreläsningsmaterialet hemma. Så det var bara att sätta sig på cykeln och cykla hela lååånga vägen hem och tillbaka igen. hjälpte ju inte att det var hemskt varmt ute.
När jag så kommer tillbaka till skolan nöjd och glad över att jag nu fått med mej det jag skulle upptäcker jag att mellanmålet blev kvar hemma. ibland blir man så trött på sig själv. Men jag skyller det hela på att vi läser om Alzeimers sjukdom just nu. Det är nästan så att man känner igen vissa symptom hos sig själv. läskigt.  Eller så kan det möjligvis vara så att jag har ngn form av psykos. framtiden får utvisa helt enkelt =)

Har kommit fram till att jag inte kan ta hand om min ekonomi. den ser redan riktigt mörk ut för denna månad. fattar inte hur jag lyckas, helt obegripligt...
ny roomie

Tänkte att jag skulle skaffa mej en "riktig" blogg. Efter moget övervägande har jag nu äntligen bestämt mej för att det är här jag fortsättningsvis ska skriva om mina dagliga bravader. Nu är det bara att hoppas på att mina vänner förstår detta och följer mina äventyr här istället.

Idag fick jag reda på att ännu en rumskamrat ska överge mej, sista oktober flyttar hon visst. Så nästa som flyttar in blir fjärde i ordningen för mej. Undrar om det är mej det är fel på? =)
Kan iofs vara skönt med lite ombyte, blir lite konstigt att bara bo ihop med en person ibland. En person som man dessutom inte känner från början heller. Men det ska bli spännande att se vem den nya blir...

Nej nu är det dags för prison mys hos rebecka! :O)