Vietnamesiskt

Ok, det var inte bra uppdatering här inte. Inte har jag tagit några bilder heller. Har lite mkt att styra upp för tillfället och hinner inte riktigt med. Jag har även börjat prioritera att träna. Inte en dag för tidigt kan man lugnt säga. Jag har då aldrig någonsin lärt mig hur man tar det lugnt första benpasset. Får stå ut med att knappt kunna gå imorgon.
I fredags blev det Nem nem quan igen. Tog en evighet innan vi fick maten med det smakade lika fantastiskt som förra gången. Vietnamesiskt är verkligen någonting jag kan rekommendera.
Slänger upp några gamla egopics eftersom jag inte har några nya bilder att visa upp.

Höst

Det känns som höst i luften. Jag älskar hösten. Föredrar boots, tjocka halsdukar, prasslande löv, varm choklad och allt annat som hör till. När jag var liten älskade jag skolstarten eftersom skolan var det bästa jag visste (ok jag var lite allmänt märklig). Kanske är det för att hösten känns lite som en nystart. Man får liksom en chans att börja om på nytt med exempelvis utebliven träning och sen intala sig själv att man kommer bli en sån mkt bättre människa. Jag går i alla fall på det varje år. Träningskort inhandlas och man är peppad till tusen.
Jag är alldeles säker på att just den här hösten kommer att bli något alldeles särskilt. Har en hel massa att se fram emot helt klart!
Nu blir det mer twin peaks på tv!

Fantastiska Maggio

Igår efter jobbet var det dags för en liten överraskning som som D hade ordnat. Vi tog en sväng till Djurgården och jag var helt säker på att vi skulle på restaurang eller Grönan. Det visade sig istället att det var en konsert med Veroncia Maggio på Cirkus och ingen var lyckligare än jag! Fullsatt och fantastisk stämning och hon var riktigt riktigt bra live! Även Petter dök upp för sjunga en duett som verkligen fick hela stället att gunga. Jag hade tagit med mig min lilla kompaktkamera eftersom jag inte riktigt visste vad överraskningen innebar. Så här följer några lätt suddiga bilder.

Little India

Trotsade vädret igårkväll och tog en sväng med Daniel och Johanna för att gå på restaurang. Fördelen med lite mer vuxna vänner är att dom är lite mer uppstyrda och äger en bil. Detta betyder att man kan ta sig ut, utan att riskera att bli alltför blöt. Det blev i alla fall indiskt på Little India. Älskar verkligen indiskt. Sen drog vi till baren bredvid. Där befann det sig bara en massa snubbar i regnjackor. Men det var en himla trevlig bar ändå tyckte jag. Bartendern kollade däremot väldigt misstänksamt på mig och Johanna och bestämde sig för att lega oss. Herregud, vi ser tydligen ut som att vi är 17. Vi skrattade gott åt spektaklet och bartendern fick lite snopet konstatera att vi ju faktiskt var äldre än han själv.

Stockholm filmfestival

Min lilla frånvaro beror på oväntad sjukdom. Inledde mina första dagar efter semestern i sjuksängen. Händer inte ofta (peppar peppar), men det lär väl ta och hända ibland antar jag.
Igår hade jag i alla fall friskförklarat mig själv och drog till rålisparken alldeles här bredvid mig för filmfestival med Sarah, Sara och Jennie! Vi picknickade och försökte vinna musik-quizet och därmed de åtråvärda VIP-platserna.
Insåg precis att jag måste lära mig mer om man hur man fotar i mörker! Var inte det lättaste.
Finaste Sara var där som jag tyvärr inte sett på en evighet!!

Vi var inte ensamma där
Massa ballonger som var ute och flög, uppenbarligen får det plats 36 (!) personer i en sån där.
Filmstarten drog verkligen ut på tiden så därför drog vi lite tidigare

Svampjakt

Tog en sväng ut i skogen för att leta lite kantareller i lördags. Hittade litegrann. När det här postas är jag tillbaka på jobbet i Stockholm. Semestern har varit alldeles fantastisk, men alldeles alldeles för kort!
Lyckades visst bara ta en bild på alla flugsvampar jag såg överallt. Blev inga kantarellbilder alls tyvärr.

Kilafors Herrgård

Stannade till för lunch på Kilafors Herrgård i fredags. Hade hört (mest från pappa och Pål) att det skulle vara riktigt bra mat där. En tysk kock som huserar där för tiden och jag kan inte annat än stämma in. Det var verkligen riktigt god mat och det var ju finfint väder även!
Idag är det packning, städning och tvätt som gäller. Ska försöka ta del av solskenet ute innan jag beger mig mot storstaden igen.

Knut

I torsdags var lille knut på besök här hemma. Sicken liten bushund. Himla tur var väl att katten lyckades vara på annan plats vid detta tillfälle. Vi tog i alla fall en mastodontpromenad och lille Knut visade verkligen att dessa små hundar orkar mer än vad man tror. Han släpade på flertalet kvistar efter vägen som många var större än honom själv. Klockren liten hund.
Kollar in myrorna
Matte med lille Knut

Katten

Några bilder på katten. Som var himla kelsjuk, tills jag hittade en fästing. Som inte var den lättaste att få bort.
Lite senare var allt förlåtet....

och så del III

Lika bra att slänga upp lite bilder från dom sista dagarna i Göteborg.
Ett finfint litet café som vi bara blev tvungna att ta en titt på.
Dom sålde allt möjligt fint
Desi köpte en sko som hon fullkomligt älskadeGrillning med australiensare som grillmästare

Göteborg del II

Ännu en kaffe

Fiskkyrkan


Sen mötte vi upp dessa två
Öl
Sen blev det finfin kalvGöteborg

Lite bilder från de första dagarna. Kommer fler.

Välkomstballonger!

Marstrand där Desi äntligen fick sitt kaffe!
Promenad runt ön
Klättrade på klipporna


Tog ett dopp i det blå

Semester

Har haft några alldeles fantastiska dagar i Göteborg med en bunt australiensare. Vi har bland annat badat i Marstrand, bestigit Gothia towers, ätit massor med fisk, druckit MASSOR med kaffe, haft en blöt utekväll, shoppat superbilliga skor och framförallt bara umgåtts! Nu sitter jag på bussen upp till Hälsingland igen och har hittat någons wi-fi som jag lånar. Älskar när det händer!:) Nu är det alltså bara en vecka kvar på min superlånga semester som jag förhoppningsivs ska spendera på gräsmattan. Slänger upp lite bilder senare från Göteborg senare. Det finns så att det räcker och blir över eftersom jag agerade kameraman.