Förkylning

Hrm, ok inga bilder igår heller. Sliter med en förkylning så jag skyller på det. Känns bättre idag tack och lov så nyårsfirandet blir av fastän jag nästan med säkerhet kan säga att jag kommer att vara helt färdig imorrn. Men det är ju faktiskt nyår. Först en sväng till jobbet för att avverka några timmar!

Julbilder

En liten lätt bloggpaus har infunnit sig här har jag märkt. Slänger upp bilder i morgon kväll efter jobbet från julen, för idag pallar jag inte riktigt. Har precis rott iland nyårsplanerna vilket var skönt. Är inte särskilt förtjust i nyår överhuvudtaget eftersom det alltid är sådan hets kring det hela.
Igår fick jag i alla fall skjuts ner till Stockholm av mina snälla föräldrar som även skruvade upp spegeln och kökslampan åt mig. Kökslampan blev lite av en utmaning, men det visade sig att metalldelen på en galge kunde lösa det hela. Tur att man har en uppfinningsrik far.

Julstämning

Julstämning i lägenheten!

Åhléns och en viss bloggerska

Jag skulle alltså ut och handla julklappar igår. Det slutade såklart med att jag kom hem med några. Men det värsta var nog när jag var inne på Åhléns (åhléns är inte bra för mig) och såg att väskan som jag gick miste om i våras hade återuppstått!! Kunde inte hålla mina fingrar borta fastän jag för några veckor sedan köpt en annan. Åhléns som var det absolut värsta jag visste när jag var liten, tillsammans med IKEA. Mamma hade en tendens att aldrig bli färdig på dom två platserna och jag börjar sakteligen förstå varför. Åhléns City ska vi inte ens snacka om. Jag är överlycklig över min lilla väska, samtidigt som ångesten över lite väl mycket spenderade pengar på väskor dom senaste veckorna. Tur är väl att jag inte shoppar Mulberrys hit och dit. Det hade väl ändå varit en dröm att få en sån. Men dit ska vi inte gå. Hoppas jag då för min egen plånboks skull.
Ytterligare en grej inträffade när jag var på Åhléns, jag såg Kissie. Tycker det är lite hemskt att jag ens vet vem hon är men fick en smärre chock när jag nästan sprang in i henne. Lite svårt att inte veta vem hon är kanske när man läser så många bloggar som jag gör. Och nej jag förstår verkligen inte varför hon är den mest lästa bloggen i Sverige (eller nått).

Ledig

Idag är jag ledig. Då sker alla måsteting såsom tvätt och städning. Skall försöka klämma in en julshoppingrunda och promenad också är det tänkt. Dagen började mindre bra med att tvättmaskinen inte fungerade. Tur att den andra gjorde det. Detta är andra gången jag felanmäler samma maskin. Suck. I alla fall så jag var jag på julbord med jobbet på Mårten Trotzig igår. Dom hade ett lite annorlunda julbord med maten utomhus (!). Nu förstår jag varför dom klarade temperaturtestet i tidningen....Allt var iaf supergott och jag fick äntligen mitt revbenspjäll och rödbetssallad! Dom hade en hel del andra spännande grejor även som grisfötter och limesill.
Nej, nu är det dags att ta tag i dagen!
Såhär såg det ut för ett år sedan

Garbo

Har precis vinkat av brudarna som har spenderat lördagskvällen här och som nu ska fortsätta natten på Garbos. För min del blir det jobb imorgon. Det som grämer mig allra mest med detta är att jag missar EM-finalen i handboll. Får läsa uppdateringarna på aftonbladet eller något. Fasen. Nu ska det sovas.

Fredagstrött

Sjukt trött efter jobbet idag. Dessutom ska en kollega sluta, det gjorde ju inte saken bättre. Hur ska jag nu klara mig? I alla fall så ska jag jobba i helgen även. Så det spelar jag ju faktiskt inte sån stor roll att jag är fredagstrött när jag inte får vila i helgen. Men snart är det åtminstone jul och då ska jag få ta det lugnt. Gissar att det kommer att bli en rätt intensiv nästa vecka med allt julshoppande i forum. I morgon kväll kommer förhoppningsvis E & J och hälsar på! Jag var ju dit i onsdags och tog några bilder på deras lägenhet. Sen dog batteriet i kameran och längre än så har jag inte kommit. Men det kommer. Förhoppningsvis. Gonatt.

Ledig

Igårkväll efter jobbet bar det av till Kattis för att se på hennes & F:s nya lägenhet vid Skanstull. Riktigt riktigt fin var den! Men ganska tom på möbler, hehe. Jag fick smaka på Kattis fantastiska polkakolor som jag nu tror att jag blir tvungen att baka för dom var helt enkelt beroendeframkallande. I alla fall så är jag ledig idag, dagen har spenderats med att handla mat för att sedan laga matlådor på denna mat. Nu bär det strax iväg till Hägernäs strand för att hälsa på J &E. Jag är verkligen väldigt effektiv nuförtiden med att hälsa på folk. Ska försöka komma ihåg att ta med mig kameran även. Blir ju riktigt turistande eftersom jag aldrig varit där förut!!

Helsinki

I helgen tog jag mig över vattnet till Helsingfors för att hälsa på min finne! Det var alldeles för längesedan jag såg henne så jag tyckte att det var dags. Dom hade massor av snö därborta och vi pysslade med en massa trevliga saker som shopping, julmarknader, fikande, Kiasma, lite mer fikande och julmarknader och såklart ett antal besök på Stockmann som är ett måste när man är i Helsingfors.

Jag och Finnen
Sen ville hon inte vara med på fler bilder
Såg en man med en märklig spelmaskin, det enda han behövde göra var att veva!
Hittade en mycket passande snöhög framför den enorma katedralen.

Storslagna planer

Nu är jag äntligen på fötter igen efter sjukan. Eller ok, jag jobbade igår även. Faktiskt den värsta kaosdagen hittills på mitt jobb. Helt otroligt. Har folk fått fler mediciner för att dom ska klara julen eller? Eller kanske är det för att läkarna vill ha en lugn jul? Jag förstår då rakt ingenting, galet är vad det är.
Hade tänkt slänga upp lite bilder här, men pallar inte riktigt idag. Mina oftast storslagna planer som jag har till efter jobbet varje dag, går nästan ständigt i stöpet. Fattar inte hur ineffektiv det är ok att vara. Men efter morgondagens arbetspass är jag ledig i hela 3 dagar! Jiho!

Sjuk

Är hemma och snorar. Är till och med min lediga dag idag och den har spenderats i sängen, tragiskt. Jag som hade storslagna planer för denna dag såsom att åka till Ittalas outlet med Jennie. Sen stod även städning och storhandling på schemat. Intet av detta har inträffat och i morgon blir jag hemma från jobbet. Jag lyckades i alla fall dra mig upp och se på skidskyttet där inte mindre än en finne tog hem det. Inte illa. Nu ska jag se om jag orkar stanna uppe till Idol. Ciao.