Helgen

Helgen har varit riktigt lugn och skön. På fredag bjöd jag på mat och sen bar det av ut. Bara Erika och jag som tog oss ut men ack så trevligt vi hade det. Roligare utekväll har jag inte haft på länge faktiskt. Lördagen blev jag bjuden på mat istället. Mycket trevligt! Idag har det blivit bullbak och TRÄNING tro det eller ej. Friskis som ligger här bredvid var ett mycket trevligt ställe och jag hoppas verkligen att jag kommer att spendera massor av tid där.
Imorrn är det jobb igen som gäller. Tjoho.

Björn Axén

Igår kväll var jag på produktinfo med mina kära kollegor. Märket det handlade om var Björn Axén. Helt fascinerande historia bakom hur Johan Hellström fick ta över företaget efter att ha varit elev hos Björn. Vi fick i alla fall en grundlig genomgång av sortimentet och en hel del tips. Jag inser att jag nog kanske inte tar hand om mitt hår som jag borde. Fick i alla fall en hel drös produkter som jag knappt kan vänta med att använda! Dessutom trollade dom nästan med några från publiken. Helt sanslöst.
Annars blir det middag här hemma imorrn. Menyn är ännu inte spikad. Ärligt talat har jag ingen aning om vad det ska bli. Ska nog ta och bläddra lite i min julklappskokbok.

Nytt där hemma

Ny kudde som ersatte den trasiga kudden som inte pallade tvättmaskinen
Julstjärnorna som dog har blivit ersatta



Lillebrors lampa som jag nästan slängde i soporna för att vi aldrig lyckades montera upp den
- Skam den som ger sig




Grytunderlägg inhandlade i Helsingfors av alla ställen :)

Besviken

Blev så otroligt besviken på en kund idag. Som jag hade hjälpt och varit så trevlig emot och sen när jag vänder ryggen åt så snor denne varorna vi har diskuterat. Synd var väl att jag upptäckte detta först efter att denne lämnat butiken. Eller kanske tur kan man väl säga, för jag vet faktiskt inte hur jag hade reagerat.
Annars är jag ledig imorrn. Som vanligt ska min lediga veckodag som vanligt spenderas med att städa, handla och uträtta ärenden. Det är vad dom är till för verkar det som. Men sen på kvällen är det dags för min nybörjarkurs i Salsa! Hoppas att det blir alldeles fantastiskt!

Datordusch

Min dator fick sig en dusch idag. Med vatten. Jag fick en smärre hjärtattack och torkade som en galning. Den verkar inte ha tagit någon skada av detta tack gode gud.
Annars ville jag kanske bara säga att det var Paris jag skulle resa till i April. Sen längtar jag till våren, något alldeles fruktansvärt faktiskt.
Jag vill att det ser ut såhär i Kungsträdgården NUU!

Pigg & Frisk

Fick ett väldigt positivt besked idag på jobbet, mitt företag tänker höja friskvårdbidraget något enormt. Jag är i chock men inser att jag kommer att vara jädrans frisk och pigg under 2011! Så nu ska jag verkligen sticka iväg och köpa det där träningskortet (näe just det, jag har inte köpt det än).
Annars jobbar jag i helgen, vilket ju kanske inte är någon höjdare direkt. Däremot bokade jag en resa idag vilket ju väger upp mitt helgarbete, tjoho! I favoritmånaden april bär det av och det ska bli rent ut sagt fantastiskt att få lite semester om än bara för en långhelg. Jag tror jag blir tvungen att öva lite på mina språkfärdigheter från gymnasiet däremot. Nej, nu ska jag titta på det sista på Skavlan.

Årskrönika

En liten fördröjd årskrönika. Grävde lite i mitt bildarkiv och fann några bilder. Hoppas på ett minst lika spännande 2011!
Vid denna tiden förra året hade jag precis kommit hem ifrån detta fantastiska land
Lämnat alla dessa fantastiska människor bakom mig
Väl hemma deppade jag ihop med denna person som exakt förstod mina känslor då hon kände precis likadant
Sen tog jag examen efter 5,5 års studier. Fasen på tiden.
Införskaffade mig min käraste ägodel
Flyttade in hos denna fina människa som förbarmade sig över mig i 2 veckor då jag saknade boende i huvudstaden
Påsken anlände och den traditionsenliga anglingen ägde rum (aningens försenad)
Vid den tiden hade jag bott i detta blågula hus i Bromma ett tag
Umgick mycket med dessa på min härliga praktikplats
Åt middag för första gången på Tranan
Njöt av Stockholm
Den fina finnen kom på besök på vårkanten!
Dom fantastiskt fina var tillbaka
Midsommar, helt enkelt fantastiskt
Sen kom denna stiliga danska på besök
Jag och Emma åkte till London och fick träffa dessa två igen
Var på byfest
Åkte till Talinn med dessa fina bruttor
Åkte till Halmstad och hälsade på två småttingar
Dessa var även på plats!
Flyttade in på Thorildsplan
Hade kräftkalas
Dessa var på middag även
Åkte till Lund med Emma och träffade Caroline! År och dagar sen sist
Träffade en pojke som även blev min vän som jag åkte till Helsingfors med och hälsade på min fina finne
Julen spenderades i detta hus med finfina familjen
Var på flashigt nyårspartaj

Orken

Känner att orken är påväg tillbaka. Redan igår faktiskt. Därför tog jag en sväng till ICA Maxi och trängdes med helt kopiösa mängder folk. Har jag missat något? Handlar alla mat på söndagar? Det var strid om det mesta, särskilt mjölken och dum som jag var hade jag valt att ta en kundvagn fast jag inte ens behövde. Det fick jag bittert ångra flera gånger under halvtimmen som jag spenderade där inne. Sen gick jag hem och snodde ihop en middag och 4 matlådor. Städade lägenheten och kollade sporten samtidigt. Härligt är det att vara frisk. Minus lite snor.

Winter's bone

Ligger hemma i soffan och kollar på skidor. Reprisen från i fredags. Så kul har jag. Igår blev jag lite för rastlös så det blev en tur till fotografiska och senare filmen Winter's bone på bio. Den hade fått strålande recensioner och som vanligt brukar filmerna vara lite speciella då. Men jag tyckte i alla fall att den var helt ok, klart värd att se om man vill se tragiska förhållanden i USA och riktigt slitna och läskiga människor.
Inte har jag tagit några nya bilder heller. Helt kommit av mig med kameran. Kanske iofs beror på det onaturligt tråka vädret vi har utomhus. Annars har jag glömt visa solnedgången från julafton.

Sjuk. Ja just det, IGEN!

Så himla trött på att vara sjuk. Det vill aldrig släppa taget om min kropp verkar det som. Så nu ligger jag här hemma och hostar och snorar igen. Jag väntar som sjutton på skidskyttet senare idag så att jag har något att göra. Sablarns sjuka!

12

Precis anlänt hem efter en 12 timmars arbetsdag. Så kan det gå och imorrn är det dags igen. Fast bara jobbet då, inte en 12 timmarsdag tack och lov. I lördags blev det iaf utgång tillslut efter en mkt trevlig middag. Min lille pluttkamera var med hela tiden, synd bara att den spenderade hela tiden i väskan. Så finns tyvärr inget att visa. Det bar av till Strand där jag aldrig varit tidigare. Stundtals väldigt bra musik när det ena DJ-gänget spelade. Dom andra sög.

NK

Igår blev det middag här hemma med mina kära Melbournekollegor. Emma är nämligen på besök och idag ska vi ut och se om vi kan fynda på NK:s rea som började för någon dag sedan. Det vimlade av NK-kassar igår när jag åkte hem från jobbet, till och med den hemlösa snubben som sålde Situation Stockholm på tunnelbanan igår hade en NK-kasse. Så vi ska i alla fall dit och kolla in det. Jag känner mig för övrigt krasslig igen, tredje gången på mycket kort tid, inte helt ok. Kanske dags att börja träna?

Ledig tjoho

Denna veckan har jag nog den softaste veckan på evigheter. Jobbar 3 av 7 dagar och 2 är redan avverkade! Idag blir det en helsanering av min lägenhet och tvättande för fulla muggar. Dessutom har jag en sån tur att jag prickat in mina lediga dagar när det är uppslutning i tour de ski är. Ingen dålig tajming alltså. För övrigt har jag börjat prenumerera på svenska dagbladet! Jag har kanske blivit vuxen ändå? Eller kanske grundlurad av en telefonförsäljare? Det är bara att välja alternativ. Jag tänkte iaf att jag skulle bli lite mer allmänbildad på köpet. Fortsättning följer...
NU städning!!!

Nyår

Tittade lite på bilderna från jul och det var inte mkt av värde. Så det får bli nyårsbilder istället.
Blev middag hemma hos Stina först. Hon bor i en fantastisk fin lägenhet i Solna på 110 kvadrat med en annan tjej plus en hund som heter Grodan (hur nu sjutto man kan döpa en hund till detta). Vi åt supergod mat och det bästa av allt var nog chokladfontänen till efterrätt. Vi var alla proppmätta efter denna kalasmåltid. Dessutom tillverkade vi egna venetianska masker som var klädkoden för partyt vi senare drog på. Var nog glitter i hela lägenheten kan jag tänka mig. Maskerna var i alla fall omåttligt populära där från andra beundrare. Vissa lyckades till och med sälja sin på dansgolvet, hehe. Ingen dålig affär gjorde hon heller. Den urusla bilkvalitén beror på att jag tog min lilla kompaktkamera med mig som tyvärr inte är fullt pålitlig alla gånger.
Värden i egen hög person!
Jag & Erika
Therese & jag
förrätt
Huvudrätt
Johanna var där!
Efterätt

Några av maskerna!
Kanske skulle jag försökt sälja min även?