Sneak Peak


Erikas födelsedag

Idag var det Erikas födelsedag och jag hade turen att faktiskt vara ledig!
Vi smygfirade igår genom att käka sushi!
Fixade tårta
Färdigt och en silversko fick hon också!
En nyvaken Erika överlycklig för sin  fina tårta :)
Tårtfrukost
Lunch på stan
Och sen fika på det!

En liten uppdatering

Jag kände att jag måste slänga upp bilderna som jag tagit av vad som hänt under tiden jag inte hade internet här hemma. Så varsågoda, här kommer bildregnet.

Jag och Johanna

Kattis var där
Kollade på gamla bilder...
Det spikades....
'
och spikades....
Sen var det dags för kräftskiva!!

Jag hade tänkt...

....att göra så mycket idag när jag kom hem. Som att slänga upp lite bilder på lägenheten och annat nödvändigt. Men det blev inte riktigt så. Jag ignorerade det faktum att jag hade stängning idag och att jag kanske inte skulle orka så mycket efter jobbet. Men imorrn är jag i alla fall ledig så då kanske jag till och med lyckas ladda upp en bild eller två här om jag har tur.

Tavla

Tror lägenhetsbilderna måste få vänta lite. Spikade precis upp tavlan alldeles för högt. Skit också. Så går det när man tror att man fixar allt själv. Så jag får nog invänta assistans först. På torsdag blir det i alla fall ledigt och då ska det bakas bullar. Eftersom jag nämner det här finns det ju ingen återvändo tänkte jag.

INTERNET

Allt jag egentligen ville säga är att jag har INTERNET OCH TV. Inte en dag för tidigt.

Uttråkad

Efter några dagar utan internet hemma är jag allaredan uttråkad. Men nu är det åtminstone beställt, synd bara att det tar en evighet för dom att leverera. Erika har lämnat mig ensam kvar där hemma och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Snacka om att man är beroende av internet och sällskap. Igår somnade jag direkt jag kom hem från jobbet, vilket måste betyda att det var himla skoj i helgen för jag var i alla fall helt färdig. Vi tog en sväng till söder där vi gick ut på stället, som var riktigt trevligt.

Jag lever

Ville bara meddela att jag lever. Har inget internet hemma ännu så det blir inte mycket uppdateringar eller bilder just nu. Hoppas på att jag får det så fort som möjligt! En aning svårt att leva utan. Annars är möbelskruvandet färdigt, mycket tack vare Erika. Hon är ju ingenjör så det fixade hon galant, värre är det med dom som inte har något tålamod.