Semester

Nu har vi alltsa landat pa Bali. Vi har hittills hunnit med en del badande, solande och igar var vi till och med pa sjukhuset da Rebecka fick bihaleinflammation. Dar var det minsann kliniskt rent dar men vantetiderna var som hemma i Sverige, vi spenderade tva timmar dar innan vi var fardiga. Men dom valdigt nogranna i alla fall och undersokte henne i princip helt och hallet. Sa det ar atminstone inget annat fel pa henne annat an bihaleinflammation. Tur ar val det! Hon mar i alla fall bra nu.

Annars ar maten, solstolar, shopping och taxiresor valdigt billiga har och vi tackar saklart och tar emot. I morgon ska vi pa utflykt och ska bland annat se en vulkan, tempel och risfalt. Bli nog skoj!

Bali

Nu bär det snart av till Bali! Vi byter det trista vädret i Perth ( skulle vara 4 grader i natt) mot solen och värmen! Ska i princip bara stänga av datorn och sen åker vi! VI ska bo på galaxy hotell. Vet som sagt inte hur det blir med bloggandet men några uppdateringar kanske jag kan fixa. VI får se!

Vi ses för nu måste jag verkligen dra!

(Glöm inte att kolla in bildinläggen nedan, har ju äntligen fått fingret ur och uppdaterat lite!)

Ciao!


Hejdå CarolineI helgen var det dags att ta farväl av Caroline. Helt ofattbart vad denna termin har gått fort, kan väl kanske bero på att vi har haft en 13 veckors termin istället för 20. Samtidigt har vi även turistat runt och försökt göra en massa saker och när man har roligt går ju faktiskt tiden alldeles för läskigt fort. Fredagskvällen spenderades hemma hos Julie och sedan bar det i väg till Subiaco. Mötte upp karley med vän för att skaka ru pan hela kvällen!
Dagen efter drog vi till Kings Park där vi låg på en filt i några timmar och bara tog det lugnt, vilket kunde behövas efter fredagskvällen. Sen bar det av till Julie igen och denna gång drog vi iväg till North Bridge. Vet inte varför jag inte tog så många kort på lördagskvällen utan dom flesta kommer från fredagskvällen av någon konstig anledning. Men nu har Caroline i alla fall åkt och det kommer att bli tomt utan henne! Här är några bilder ifrån helgen! 
Bildmaraton

Här kommer några kort på dom senaste händelserna som jag inte riktigt har hunnit med att rapportera!

Karin och Dennis födelsedagsfest

Födelsedagsbarnet Dennis


Scott och SofieJag och TIm


Fika hos Rebecka

Caroline


FIka i Rebeckas nya hus!Sex and the cityPopcornlåda

Massor att gora

Nu hanns det inte med sa mkt bloggande som ni kanske har markt.  Tentan ar imorrn och efter denna blir det flytt pa eftermiddagen och sedan ska helgen spenderas med Julie och Caroline eftersom det ar var sista helg ihop innan dom drar hem.  Alltsa kommer det att bli lite intensivt framover som sakert kommer att innebara att det inte kommer att bli sarskilt manga inlagg skrivna har.
Efter helgen blir det att packa till Bali som det bar av till pa tisdag! For dom som har undrat sa kommer inte min mobil att fungera pa Bali. Sa det far bli mailkontakt helt enkelt.

Nu ska jag atervanda till plugget.

1 av 2

Forsta tentan ar avverkad! Nu ar det bara en kvar och den har vi pa fredag. Genetik ar inte att leka med darfor pluggar vi stenhart infor denna, vilket jag kanske borde ha gjort med den andra tentan ocksa.
I gar tog vi en paus fran pluggandet och kollade pa Sex and the city nere i freo. Vi var ett gang pa fem forvantansfulla tjejer och jag kan saga att filmen verkligen var over forvantan! Valdigt sevard samt underhallande!

Ska forsoka slanga upp lite bilder har snart, har tagit en del men det ar ju lite krangel nar jag bloggar fran skolan nufortiden.  Annars har det inte hant sa forskrackligt mycket, det ar som vanligt nar det ar tentaperiod.
Men vinterlovet far vi pa fredag i alla fall i hela 7 veckor! Det ar annat an vinterlovet vi har i Sverige det. Skont ska det bli i alla fall.


Tentatider

Lite for mycket att gora just nu sa bloggen har blivit lite lidande. Samt att mellanlandningen inte har nagot internet och darfor blir det lite svart att uppdatera. Majoriteten av min vakna tid agnas at plugg just nu men nagot inlagg i veckan ska jag nog allt forsoka hinna med. Forsta tentan ar imorrn och vi pluggar for fullt for att efter imorgon borja med tentaplugget infor nasta kurs. Lite nervost ar det nog allt!
Helgen var skoj med Karins 25 ars partaj pa claremont hotel. Kanske hinner med att slanga in lite bilder darifran, vi far helt enkelt se!

Nu ater till plugget!!