Marsvinsvakt

Skulle vara marsvinsvakt i en vecka. Kom precis hem från hälsingeskogarna och då har marsvinet kolat vippen. Ingen bra start på marsvinsvakten. Det värsta är att jag har tänkt tanken flera gånger eftersom han skulle vara ensam i helgen och var mycket gammal. Stackars stackars lakrits.

Leker
Vinterland

Akta skallen


Någon smygtittar
Vågar komma fram tillslutNikon D5000


För att svara på kommentarerna i sista inlägget så kan jag meddela att det blivit en ny kamera! Har suktat länge nu och kände att det var dags! Än så länge är jag mer än nöjd. Nu ska jag bara försöka lista ut hur den fungerar. Tydligen har jag fått en minikurs på köpet. Får se till att gå den!

Annars är jag hemma i skogen och trivs. Släpade hit Anneli idag för att jag inte ville åka in till stan. Varför skulle man vilja det? Så vi tog en promenad i det underbara vinterlandskapet istället. Härligt.

Helgen

Såhär såg helgen ut.


Emma var där
Jag var därVin och pizza
Sen blev det bullar
Sessmar ville också ha


Men han blev iaf lite nöjd tillslut

OS

Vi klådde Norge i lördags på skidor! Det är banne mej inte ofta som det sker. Kul var det iaf! Verkar som att vi får medaljer när man minst anar det.
Annars har jag tillbringat precis hela helgen i Kista. Dels för OS men dels för att jag nästan inte tog mig därifrån. Tunnelbanan är i princip nere och Stockholm är lamslaget. Man kan knappt ta sig någonstans och  man rekommenderas att jobba hemma. Så nu ska jag ta med mig apoteket hem har jag tänkt. Berns lyckades vi i alla fall ta oss till i lördags, oväntad utgång! Bilder från helgen kanske kommer senare när jag har tinat från kvällens hemresa.

Dåligt bloggande

Har upptäckt att jag varit en ruskigt dålig bloggare den senaste tiden. Ska bättra mig. Har en hel del att rapportera bildmässigt känner jag. Så det ska det bli inom kort. Lika bra att jag lovar här så att det blir av. Måste bara ta bilderna också:)  Befinner mig fortfarande hemma hos Emma där det kollas OS. Blir nog mer aktiv här också efter att OS är över. Känns som att det är det enda man hinner med nuförtiden.

OS

Veckan gick fort. Kan kanske bero på att den bara innehöll 3 arbetsdagar samt att kvällarna har varit fullspäckade med OS såklart. Inte för att det har gått direkt strålande på OS-sidan. Sitter just nu hemma hos Emma och ännu en dag av OS är avklarad. Med praktiken går det bara bra, tyvärr har man ju tystnadsplikt annars skulle en hel del intressanta citat kunna publiceras här. Men jag trivs bra och det jobbar faktiskt två Söderhamnare där också har jag upptäckt.

GPS-tanten


I dag har jag flyttat till Bromma. Det har varit en mkt intensiv dag med en bil som fastnat både en och två gånger i snön, glömda nycklar, hets till tunnelbanan, biltur till danderyd och ensam i bilen hem till hammarby sjöstad. Jag virrade bort mig både en och två gånger eftersom jag och GPS-tanten inte var överens. Kan kanske bero på att jag faktiskt inte snackar tyska. Tur att det blev en lugn stund i soffan med OS-guld tillslut. Uppdateringen lär kanske inte blir så jättefrekvent eftersom internetuppkopplingen på det nya stället ännu är lite oviss.

Besviken

Besvikelsen är nästan obeskrivlig efter damernas sprintlopp i skidskytte. Förstår inte riktigt vad som hände och hoppas verkligen inte att OS fortsätter i samma tecken.
Annars rullar allt på som vanligt. På måndag flyttar jag till mitt nya ställe och imorrn ska vi på utflykt till Barkaby, kan bli spännande.

OS-tittande
Melbourne night

Trodde redan jag hade publicerat detta inlägg, men får alltså försöka igen.
I lördags körde vi en tvättäkta Melbourne Night. Som i gamla dar helt enkelt. Det hela slutade ungefär precis som det brukar för oss. Nu har jag även ett skrapsår på knät, hrm.
Något som Stockholmarna har noll talang för är snöröjning. Det finns noll struktur och inget blir gjort. Om det kommer 1 decimeter snö så blir det kaos. Nu har den här snön legat så länge jag har varit i den här staden, men inte har dom skottat bort snön för det. Amatörer.

Ny Idol

Min nya idol är min handledare. Jag tror seriöst att hon kan allt. Är det ingen som vet på apoteket så kan man alltid fråga henne. För hon vet garanterat. Annars diskuterar vi mkt klimakteriebesvär och ungar på min nya praktikplats. Käkar alldeles för mkt fika och dricker alldeles för mkt choklad/kaffe/te.
Nu är det snöoväder för sjuttioelfte gången den här vintern.

En fin present

Har glömt berättat om en av mina fina examenspresenter jag fått! En bilderbok över hela studenttiden i Uppsala, fattar inte riktigt att den är över. Tittar man i den kan man se alla upptåg vi varit med om och det är absolut inte några. Den är min fina finne som gjort den, såklart.

Hänt sedan sist

Hänt sedan sist:
- Är numera inneboende i Hammarby sjöstad hos Johanna och Daniel. Mkt nice! Vi äter antingen pizza eller sushi till middag, perfekt!
- Fått tag på ett rum i en villa i Bromma med en halvgalen fd lyxhustru som även är yogainstruktör. Hon verkade supergullig och nybakat frukostbröd ingår i hyran, haha.
- Varit på avskedsfest i Täby där det var dans på vardagsrumsgolvet halva natten
- Avverkat första dagen på praktikplatsen och där insåg jag att:
- Två av mina gamla kursare befinner sig på detta apotek
- Vi nog måste ha den bästa handledaren någonsin
- Jag är ledig två dagar i veckan
- Att jag på min första dag hjälpte till att städa upp översvämningen som alla barnvagnar orsakade
- Alla var otroligt snälla och välkomnande!