Svart hål

 
 
Idag drog Daniel hem till Svealandet. Där får han i alla fall jobba. Jag skjutsade honom till flygplatsen, vi åt lunch och jag orkade inte ens gråta när han drog sin kos. Jag som är experternas expert på att gråta. Fanns liksom inget kvar. Känns som att vi har gjort detta alldeles för många gånger. Jädra flygplatser. Han har iaf lämnat ett stort svart hål efter sig. 
 
 

Hade ingen bra rubrik idag

Jahapp. Har egentligen inte så fasligt mycket att säga. Annat än att det inte går trögt med bloggandet. Kanske lite för att det är kallt och mörkt här just nu. Kanske lite svårt för er där hemma i Sverige att förstå, men så är det:) Dock är det fantastiska solnedgångar när man åker hem från jobbet om dagarna, alltid något. Massor med jobb nuförtiden och så har jag en student från Thailand som ska vara här i ett år som jag ska lära upp. Antar att det är lite så på vintern, det är då folk jobbar mest här. Men tack och lov är det inte så att hela landet stänger ner när folk tar semester som i Sverige, utan här tar man det lite när det passar under året istället. 
Nä nu ska jag fortsätta kolla på mitt favoritprogram just nu: The block! 
 
 
 
Ibland är det såhär fint när man åker hem efter en lång dag
 
 

Skridskor

Det måste vara över 10 år sedan jag åkte skridskor. Men i lördags var det dags! Vi firade Xins födelsedag och han ville absolut åka skridskor före middagen. Så så blev det. Himla skoj var det ändå! Någon form av talang hade jag väl ändå kvar. Men man ska inte jämföra sig med australiensare, eftersom dom verkligen inte har upplevt detsamma som svenskar som åkt flera gånger per år som barn. Däremot hade dom verkligen intressanta skridskor, dom såg mer ut som slalompjäxor, men det funkade ju ändå. Även om fötter och fotleder protesterade efter en stund. Hjälm var inte heller något som riktigt användes, inte ens för dom små, galet.  Daniel kunde inte sluta förundras över att jag VERKLIGEN kunde åka skridskor, haha. Har man ingen riktig gympahall när man går på låg och mellanstadiet så blir det mycket skridskor och skidor istället helt enklet! 
 
 
 
 
 
 
Hela gänget!