Tetravin

Utgång igår. Det var R:s födelsedag så vi käkade sushi först och det var så himla längesen jag åt det nu! Supergott var det i alla fall. Förfest hos lisa med blåbärsprincesstårta. Helt sjukt gott. Ngt som jag verkligen kan rekommendera. Därefter blev det BJ men min kväll blev kortare än planerat. Det som såg ut att vara ett klipp på systemet ( starkt 1liters tetravin) visade sig inte alls ha den effekt jag hade planerat.
Men R fick i alla fall en trevlig födelsedag på flera olika sätt och vis och det var ju ändå det som var huvudsaken denna dag. Men nästa helg hoppas jag att det blir lite roligare för min egen del också.
Däremot avslöjades en del riktigt snaskiga skvaller på förfesten. Jag är fortfarande chockad av en historia. Vissa människor är verkligen inte vad dom utger sig från att vara.

Nu tänkte jag att jag skulle försöka lära mej några LM strukturer innan det är läggdags. Hela dagen imorrn ska trots allt spenderas på BMC =(

Köttfärssås

Har så mkt att göra nuförtiden att jag glömmer bort att skriva nått här ju. Har ju precis haft tenta och ska nu snart ha nästa. Tur är väl att vi har världens sötaste gubbe till föreläsare. Han kan nog inte bli arg tror jag. Men jag måste slappna av lite från plugget tänkte jag, därför blir det lite party i helgen ( och alla andra helger fram till jul har jag upptäckt). Men det kan man vara värd ibland.

Däremot ska jag ta upp ett och annat med min nya roomie. Man måste faktiskt visa vart skåpet ska stå ibland. Synd bara att jag inte har fått något bra tillfälle än, men det dyker nog upp snart och då blir det synd om henne.

Idag har jag i alla fall lagat köttfärssås som jag kan leva på ett år framöver...det blev lite väl mkt. Men men bättre för mkt mat än för lite=)
På tal om mat var det gratis tårta i cafeterian idag. Jag hade förväntat mej värsta tårtan dum som jag är. Men jag glömde ta hänsyn till att den var gratis. Det var alltså en rulltårta med lite grädde på (och 6 bitar strössel). Men det är klart, gratis är ju alltid gott som det ju så fint heter. Tur att R fyller år imorrn så jag får riktig princesstårta=)
Näe nu ska jag äta min köttfärssås och dra iväg på kör...so long.


Hej, jag heter Bengt...

Jaha då var man tillbaka efter en intensiv helg i linköping och norrköping. Jag åkte ner redan på onsdagkväll och var med erika till skolan på torsdagen. Kan ju säga att jag inte förstod någonting av vad dom sysslade med, matte är ju inte riktigt min grej...men det var minsann roligt ändå! Sen drack dom öl efter skolan (på skolan!) och jag vart lite chockad=)men det som chockade mej mest var att deras kaffe kostar 3 kronor med påfyllning (2 spänn med egen kopp) det är annat mot BMC:s 9 kr det.
På fredagen anlände johanna och kattis och då blev middag och sedan blev vi tvungna att gå ut riktigt tidigt för att överhuvudtaget komma in. Men vi underhöll oss själva i kön och även dom runt omkring. Även om dom inte var lika roade kanske. Kvällen blev riktigt trevlig, sen tog vi hem en klasskompis till erika som fick blåsa upp luftmadrassen mot kladdkaka i utbyte innan han fick pallra sig hem. Eftersom vi var lite slitna sen fredag blev inte lördagen lika intensiv även om johanna höll fanan högt i topp.
Sjuk har jag blivit efter denna helg också, orkade inte ens pallra mej till skolan idag…illa

 

Det enda som piggar upp just nu är att jag fick stipendiet jag sökte, helt otroligt faktiskt.


bal på slottet

I lördags var det äntligen dags för bal på slottet. Trots att vi började med förberedelserna efter lunch hann vi ändå inte i tid till fördrinken på pharmen vid 17. Så det blev snabbvisit hos fredrik innan vi vandrade upp till slottet. Nästan alla som man förväntat skulle vara där, var där. Lite mingel först så att man kunde spana in folks kläder. En del riktigt spännande kreationer fanns att skåda. Vissa mer vackra än andra....
Middagen var lång med god. Massor med tal och underhållning. Riktigt trevligt hade vi där vi satt. Fick ju skrämma några A2:or om vad som väntade i framtiden=)
Sen blev det några svängom på dansgolvet innan det var dags för buss till pharmen där det var efterfest till 04. Där blev det lite mer drag så det var ju kul!
Efter en lång kväll var jag ganska glad att jag äntligen fick ta av mej klänningen. Jag kan nu förstå att folk dog av att bära korsetter förr i tiden....

Så idag var det dags för tenta. Riktigt lång var den. Hoppas att den gick vägen. Inte kul att tenta om 11 poäng ju...
Firade att tentan var över med shopping på stan, så nu är man nästan pank igen. Härligt

bal