Senaste dagarna

Eftersom det fortfarande inte går så bra för mig att fixa till Thailandbilderna så tar vi väl en titt på vad jag pysslat med den senaste tiden istället. I fredags var jag på tennis igen, gäller ju att passa på när det är Australian open. Det kom en kraftig regnskur under matchen och i detta land täcker man inte över planen med ett skynke, nej man låter dom stackars bollkallarna torka den med handdukar istället. Se nedan!
I lördags drog jag med min housemate Christina på vintage sale, dom hade fyllt en hel fabrikslokal med en hel vintage. Riktigt mycket folk och hektiskt var det, men trots detta blev det ett par fynd ändå. 
Sen i söndags blev det Camberwell market med Emma. Ännu mer vintage, second hand men även en hel del nytt och där fanns verkligen allt mellan himmel och jord. Jag köpte nagellack, solbrillor och en kjol. Emma gjorde ännu fler fynd. 
 
 
 
Här torkas det för fullt med handdukar 
 
 
Vintage sale i brunswick
 
 
I Australien köper man inte en spis som barnen kan leka att dom lagar mat på, utan såklart en BBQ istället
 
 
 
 
Vi återhämtade oss efter marknaden med brunch i solen
 
 

Australian open 2014

Tänkte att jag skulle slänga upp lite bilder från Thailand. Men det verkar som att min dators minne är smockfullt. Hur nu sjutton det gick till. Dags för lite back up tror jag bestämt. 
I alla fall har vi 42 grader här och vi ska ha 4 dagar till med temperaturer över 40 grader. Det känns lite som att vara i en bastu när man är ute. Dom har inte haft såhär många dagar över 40 grader på 100 år. 
Igår passade vi på att gå på Australian open eftersom det var den svalaste dagen på hela veckan med "bara" 35 grader. Såg en del bra matcher och lyckades nästan bara få platser i skuggan vilket verkligen var avgörande. Mer Open blir det på fredagkväll.
 
 
 
 
 

2014

Äntligen äntligen funkar internet igen! Tur att man vänner som förstår sig på sånna där tekniska grejor! 
Jag ska försöka sortera i mina bilder från Thailand och ge er en liten uppdatering. 
 
Annars börjar det väl så sakteligen gro en liten hemlängtan här. Kanske är det för att jag har påbörjat mitt sista år nu, trots att det i nästan alla fall brukar förlängas med ett halvår ändå. Men mest är det väl kanske för att jag har bestämt mig för att åka på konferens i Milano i juli och då blir det såklart även en hemresa! Ska bli fint med lite svensk sommar, senast var jag ju hemma i oktober och det var väl inte direkt någon höjdare vädermässigt. Dessutom jobbade dom flesta, men nu hoppas jag på att ALLA har semester så vi kan umgås lite! 
 
2014 hade jag tänkt stressa ner lite. Kan absolut vara bra för mig tror jag, men det lär ju bli omöjligt för jag känner ju mig själv. Dessutom ska jag väl börja på min uppsats, vilket inte direkt lär hjälpa. Men skam den som ger sig!
Kanske borde jag träna upp mig lite att skriva på svenska också, kände att det här blev lite sisådär med flytet. Min hjärna är ständigt i uppror, för den fattar aldrig vad den snackar eller skriver för den delen. Särskilt inte när jag har konverserat på svenska i Thailand och sen kommer tillbaka hit. Har prata svengelska i snart en vecka nu. 
Ok, nu är det faktiskt dags att jag slutar babbla. Kanske också borde bli ett nyårslöfte? :)
 
Bara en sak till, om det skulle vara så att ni inte har kommit på något nyårslöfte, har jag sett till att kommit på det år er. 
Börja blogga igen!
För jag undrar lite var sjutton har alla tagit vägen? 
 
 
 
 
 

Hemma igen

Nu är jag hemma igen. Men vi har inget internet hemma så det blir ingen uppdatering ännu från Thailand. Jag kan ju i alla fall säga som så att semestern var helt fantastisk och verkligen något jag behövde. Hade inte haft något emot om den var dubbelt så lång, men men man får nöja sig ändå!
Allt är som vanligt på jobbet och det rullar på. Ska på konferens i Adelaide om ett par veckor så det ska bli skoj!
 
 
 
Hemma har vi fått dit en uggla som ska skrämma iväg possums. Med tanke på att tomaterna var borta häromdagen så vet jag väl inte om den funkar så bra. Men läskig ser den ut iaf.