Glest

Ok, jag tror anledningen till att jag bloggar så lite är att jag faktiskt tappat sugen lite. Det var så mkt lättare att blogga när man var student och hade tid över. Vardagen är inte så flexibel längre tyvärr. Får se om jag lyckas komma på något bra sätt jag kan lösa det på. Annars kommer nog uppdateringarna att vara lika glesa som dom varit under en tid.

Utlånad

Idag blev jag utlånad till ett apotek i Älta. Jag lyckades hitta rätt buss och även apotek efter en stunds irrande. Apoteket var alltså mini-litet med endast 3 personal (varav 1 var där idag). Men dom hade kunder i MASSOR. Har inte haft en lugn stund på hela dagen och det var minsann lite omväxling från mitt apotek som är desto lugnare. Däremot var min första kund en penicillinkund. Jag gjorde som vanligt och gick till penicillinrummet för att blanda. Tydligen skulle man inte dra igen dörren, för den gick inte att öppna sen. Där stod jag inlåst i ett litet och klaustrofobiskt bås på apoteket plus att jag totalt hade förträngt vad hon jag jobbade med hette. Så jag fick ropa "hallå" i hundra år innan någon fattade att jag behövde hjälp. Tur att resten av dagen gick bättre.

Kaos

Idag åkte jag till Sollentuna för att lära mig det nya datasystemet som snart kommer att introduceras på jobbet. Det hela började med att snubben som hade öppnat hade lyckats låsa sig ute. Han stod utanför med några vakter som inte heller hade några nycklar. Bra start på dagen. Sen skulle vi leta upp det andra apoteket som fanns i närheten och han inte ens visste var apoteket låg överhuvudtaget (säkert 200m därifrån). Dom hade av någon turlig och oförklarlig anledning en nyckel till apoteket jag skulle till. Så det löste sig tillslut. Sen när vi väl kom in på apoteket tappade han brillorna i golvet så att dom gick i två bitar. Han såg alltså ingenting när han skulle hjälpa mig att förstå systemet. Jag som trodde jag var virrig och klumpig...

Inte i fas

Jag känner mig inte i fas riktigt. Hinner inte med det jag ska någonstans. Det enda jag hinner med är att jobba. Tur är väl att jag hinner med det. I fredags var jag i alla fall i Uppsala på en blixtvisit. Kom ihåg att släpa med mig kameran så det blev lite höstbilder. Jag mixtrade en hel del med inställningarna vilket resulterade i en hel del misslyckade bilder men även en hel del som blev ok. Imorrn är jag ledig, jiho!


Smörgåskex

Idag förstörde bruden på ICA allt för mig. Hon bjöd mig på smörgåskex. Det betyder att jag för tillfället håller på att konsumera ett helt paket. Det kommer att slinka ner utan större problem, tro mig.
Nu blir det till att städa upp i röran här hemma och dra fram vinterskorna för en rejäl putsomgång. 
Imorrn har jag äntligen en ledig dag. Det bli ännu ett naprapatbesök och sen får vi se vad dagen bjuder på. Kanske kameran får följa med på en tur.

Risgrynsgröt

Nu är det oktober och då börjar min risgrynsgrötsäsong. Helst äter jag den året runt såklart men det blir lite väl varmt på sommaren. Så nu har den officiellt börjat, hemma hos mig i alla fall.
Annars har min axel lagt av på heltid så i morgon blir det ett besök hos naprapaten. Man kan ju alltid hoppas att det blir lite bättre.
Det var allt.

Usel bloggare

Jag har verkligen blivit en usel bloggare. Men hela min vakna tid går åt att jobba känns det som. Och är jag någon gång ledig så känns det som att jag borde hitta på något trevligt att göra istället och då blir tyvärr bloggandet lidande. Igår var jag på en numera traditionell pizzamiddag hemma hos Emma. Idag blir det middag här hemma för J&R Som det ser ut nu. För övrigt hoppas jag på att jag kan pallra mig iväg för att köpa ett mycket välbehövligt gymkort.

Halmstad

I fredags drog vi till Halmstad för att hälsa på storebror.
Först var vi på sightseeing i några timmar innan Krister slutade.
Vi kollade lite på utsikten..
Hittade en jacka jag inte ville ha
På lördagen for vi iväg för att kolla på tvillingar som var hur söta som helst.
Jöns gillade att kramas
Lilla AlvaOch sötaste VildaOch sen drog vi hemåt i den här bilen som jag numera inte längre gillar eftersom det bestämde sig för att gå sönder på St Eriksplan i Stockholm. Jag kan fasen ingenting om bilar.