Smedsudden

Igår spenderade jag och Kattis eftermiddagen på Smedsuddsbadet. Mycket trevligt var det där! Tyvärr blev det inga bilder för vi hade fullt upp med att svettas och agera badkrukor bland alla plaskande ungar. Sen hamnade vi mellan två gangstergäng som tävlade i att spela högst musik. Så pass att det gjorde att vi drog därifrån tillslut. Synd bara att en av oss glömde solkrämen på ryggen. Denna gång var det faktiskt inte jag vilket betyder att jag är precis lika vit som innan. I Metro läste jag att det var högsta uppmätta UV-strålningen hittills i sommar. Jag undrar vad det är för slags läderhud jag har fått? Den blir varken röd eller brun, bara vit vit vit vit. Aja.
Idag har varit en kämpig dag på jobbet med noll AC och ingen rörelse på luften. Trodde jag skulle tuppa av en stund. Sen kom Sveriges skönaste kund in genom dörren och räddade mig dag lite. Tur att det finns sånna även.

Amerikanska pannkakor

Häromdagen gjorde vi Amerikanska pannkakor. Himla goda blev dom och här kommer beviset på att dom blev uppätna!
webcam gif
Webcam gif

Bildregn

Slänger ut ännu ett bildregn från i lördags!!

Liten fotopromenad

Tog en liten fotopromenad i går. Lekte lite med inställningar och sånt. Måste måste lära mig mer om min kamera. Det är en sak som är säker. Annars har jag ändrat lite på bloggen här. Verkligen tänkt göra det hur längesen men äntligen fått fingret ur. Det är bara för att jag vet att jag inte kommer ihåg särskilt mycket om att det tar lång tid att testa sig fram för att få det som man vill.

Midsommar

Här kommer lite bilder från Midsommar. Tyvärr var jag en riktigt dålig fotograf så det blev inte så många bilder. Här kommer dom som finns.

Betapred och långa veckor

Har varit en låååååång vecka. Den tog äntligen slut idag och i helgen får jag äntligen ledigt i 3 dagar. Som jag har längtat.
Annars har jag besökt sjukhuset för en smärre allergisk chock. Jag hade hoppats på att sjukvårdsupplysningen skulle säga åt mig att ta en allergitablett och gå och lägga mig, men icke. Ingen fara på taket, det var dom som hade det mycket värre än mig på akuten. Men hela grejen tog knäcken på mig den här veckan, har inte varit så trött på väldigt länge. Men ingen idé att oroa sig, jag bär numera runt på Betapred!!:)
Imorgon bär det av till förorten för midsommarfirande! Det blir säkert alldeles toppen, men jag känner ett litet sting av saknad från förra året!! Skulle inte varit helt fel att göra det igen....

Fler promenadbilder

 

 

 

 

Först såg vi några riktiga som vilade

 

 

Sen såg vi en väldigt stor som var fejk

Kärlekssagor

Vi gick på promenad häromkvällen och fann detta längs vägen.

En meny
Ett tält där det berättades kärlekssagor!! Så himla fint.


Räkna timmar

Kommer att räkna timmar idag på jobbet eftersom att jag är ledig i morgon. Då bär det av till gamla jobbet för att hämta lite papper jag glömt kvar. På fredagen ska jag träffa lite gamla kollegor. Min gamla chef som drog ifrån oss i Nacka har redan bytt jobb. Folk är helt galna i den här branschen just nu och byter jobb som aldrig förr. Men det ska bli trevligt att träffa dom i alla fall.
Nu-jobb!

Mamas & Tapas

Igår blev det tapaskväll på Kungsholmen. Men vi började med att gå på baren bredvid Lemon Bar som jag inte minns namnet på medan vi väntade på vårt bord. Sen åt vi en massa god tapas och rullade nästan hem. Eller ja, jag kunde knappt gå i mina nya skor. Dom misshandlade mig något otroligt.
Supersmarriga mojitos
Kattis var där!
Johanna viftade med gaffeln

Kommer inte på någon rubrik

Jahapp. Här är man inte så produktiv. Mina tre dagar av jobb tog nästan knäcken på mig. Kan bero på min 3-dagarsvecka förra veckan. Det är väl ändå lagomt antal dagar att jobba varje vecka tycker då jag i alla fall.

Annars är skatteåterbäring här! Jag insåg idag på tunnelbanan att jag kanske borde spara dom pengarna när jag såg en tjej bära lika skor jag köpt tidigare i vår. Problemet är att dom ligger i en låda någonstans och jag hade helt förträngt att jag köpt dom. Hrm. Snacka om i-landsproblem.
I morgon är det ledig dag och då ska det städas, tvättas och handlas mat. As usual.

Livet på landet

PÅl grävde en grop
Och grävde upp en sten!
Fast egentligen var det såhär det gick till
Och lite såhärSåklart var Pysen där och höll ett öga på oss
Blommor i lådan

Hemma i hälsingland igen denna helg. Värst vad jag ränner här nuförtiden. Det blev mobackes och en massa blommor. Sen blev det operation göra om blomlådan för i år.
Ta-da!!

Grönan

Dagen har varit mycket bra på många sätt och vis! Den började i Rålisparken, där kameran tyvärr glömdes hemma. Lite väl kallt i början, men som tur var tog det sig. Sen bar det av till grönan där vi köpte det gröna kortet så att vi kommer in på alla konserter i sommar! Jag slog D i vår egna lilla trekamp. Ibland är det bra att vara från landet så att man hantera en slangbella!:)
Stans vitaste fötter
'
Mmmm sockervadd!