Thorildsplan

Här ska jag bo.


Strepsils

Tror Johanna har smittat mig för min hals gör också ont. Tur att jag har strepsils hemma. Annars hade jag en heldag med Johanna igår, eller i alla fall nästan. Började med att klippa mig hos en galen norrländska som envisades med att slita mig i håret konstant. Vet inte om jag är särskilt nöjd med resultatet heller men billigt var det! Dessutom är ju faktiskt det slitna borta nu och det är väl ändå det som är huvudsaken.
I alla fall åkte vi till Sigtuna och hämtade Johannas syskonbarn på dagis/fritids. Sen åkte vi hem och lekte barnvakter, jag ser tydligen ut som någon "häxan surtant" och annars suger jag på att rocka rockring. Men skoj var det innan vi drog kosan hemåt och käkade glass hemma hos Johanna (det är dags att köpa gymkort snart). 
I övrigt har jag inte ens börjat tänka på flytten ännu. Borde kolla IKEAs hemsida, skriva packlista (listor är bra) och framförallt packa ihop alla grejor som jag har här i Åkeshov. Jag antar att dom inte alls kommer att platsa i dom väskor och kassar jag bar hit det i. Suck.

Lägenhet

2010-08-21 @ 20:00:59
Alltså det är sjukt intensivt på jobbet just nu. En person är sjuk, riktigt sjuk. Jag och en till (han började denna vecka) har nu fått vara ensamma på jobbet i 4 dagar. En annan har semester och till råga på allt tog även Chefen semester och lämnade oss vind för våg. Fast riktigt så illa som det låter är det faktiskt inte. Vi klarar oss rätt fint vi. Men man är rätt slut på kvällarna när man kommer hem. På måndag är jag i alla fall ledig. Halelulja.

Annars har jag lyckats med konstycket att fixa 1:a hands kontrakt på kungsholmen. Var och kollade igår och mätte (fick bli underarmar eftersom jag inte hade någon tumstock, underarmar är en underskattad mätmetod). Sjukt fin lägenhet  var det i alla fall, som är nyrenoverad. Ja ibland ska man ha tur! Flyttlasset går ASAP!! 
Johanna har berättat för mig att sånt här händer inte. Så nu har jag tagit det hela till mig lite mer och förstår att jag ska vara oerhört tacksam. Så det är precis vad jag är, tacksam och jäkligt glad!:)
(Bilder kommer).

Mobillös

Har varit utan mobil i ett dygn. Lite märklig situation då man är rätt beroende av denna. Visste inte vad klockan var eller kunde inte kontakta en kotte. Not so nice.
I alla fall så blev det inception igår vilket är en film jag kan rekommendera starkt. Idag har det varit jobb hela dagen och eftersom vi flyttar om i hela butiken fanns det att göra om man säger så. Imorrn har jag en ledig dag och då ska jag titta på en lägenhet som ligger alldeles för off.
I övrigt längtar jag till min första lön.

Inception

Emma är tillbaka i Stockholm yay!!. Ska strax iväg till bion för att se Inception. Har gjort haloumipizza och dricker rödvin som vanligt, vaddå upprepa? Ett vinnande koncept helt enkelt. Nu drar viiiiii. tjohalhej.

Nya jobbet

Har varit lite mkt den senaste tiden. Avverkade min tredje dag på mitt nya jobb igår. Jag har precis insett att min chef är 1 år äldre än mig. Inte illa jobbat. Fast hon gick ju faktiskt direkt och började plugga och hade inte några utsvävningar som jag. Därför bör jag väl inte ha ångest, eller?
Försöker även parallellt med jobbet att reda ut min bostadstituation och det går minst sagt trögt. Men men.

Tallinn

I helgen tog vi en spontanresa till Tallinn. Riktigt härligt var det med! Det var supervarmt under lördagens tur till gamla stan som för övrigt var riktigt riktigt fint!
Drinkar ute på däckBåten
SwedbankTorget
Gamla stan

Mitt sällskap
Avslutade med en fika

Elin Ruth Sigvardsson

Sångerskan vi såg idag i Freluga kan vara den absolut coolaste sångerskan i Sverige. Och vilken pipa hon hade. Absolut noll förväntningar verkar vara det som gäller för att det ska bli riktigt kanon!
Jag hade fint sällskap
Picknickkorgen var packad
Den coolaste

Jag var ju också där jaHela bandet


Livet på landet


Paus i målandet med snyggaste kepsen

Tandläkaren

Både igår och idag har jag varit hos tandläkaren. Fick veta vid undersökningen igår att jag för första gången hade ett hål. Attans. Så idag var det bara att åka in och borra. Eller ja, borren hade tagit semester och fungerade inte som den skulle.  Jag fick även en praktikant som höll på i 1,5 timme. Jag skippade bedövning också för jag tänkte att det inte var nödvändigt :) Men det gick fint det med, nu kan jag ju liksom prata normalt. Totalt värt det.


Byfest 2010

VälkomstdrinkTävlingar

Måste vara snyggaste stilenBalanserade golfbollarPlankanQuizet förvirrade

Underhållning