Brighton

Drog en sväng till Brighton i lördags för att se dom färgglada strandhusen. Daniel hade inte sett dom förut och det var en alldeles perfekt dag för en promenad på stranden. Vi avslutade med fisk på en finfin fiskrestaurang och lite shopping såklart. 
 
 
 
 
 
 
 
Detta var innan solen kom fram ordentligt och vi höll på att svettas ihjäl
 
 
 
 
Daniel tyckte det minsann var helt ok temeratur i vattnet för att bada 
 
 
 
 
 

Soccer win!

I söndags drog vi till med en vinst i fotbollen 3-0. Banne mej på tiden! Jag spelar back nuförtiden, har jag aldrig någonsin gjort förut men det funkar ganska bra ändå. Kanske brås jag på far min som brukade spela mittback? Vad vet jag. Annars har jag haft en fin helg med bio, mueseumbesök där vi inte riktigt orkade gå och se Monet så det blev dom andra avdelningarna istället. Jag insåg även att jag såg Monet 2004 i Chicago, så jag behöver ju egentligen inte se det igen. Inte för att jag riktigt tror att jag kommer ihåg allt. På lördagskvällen blev det födelsedagsmiddag på cider house. Himla fint med mulled cider i dessa iskalla tider.  
 
 
 
 
 
 

 


Adresser

 
Satt och filurade på hur många ställen jag bott på genom åren och detta var vad jag lyckades komma fram till. Säkert har jag missat något ställe, men det var fler än jag trodde!
 
Update: Visste väl att mamma hade bättre koll än mig. Två adresser addade! 14 totalt...inte illa :)
 
Tönnånger
Norrberget (Söderhamn)
Mistflower court (USA)
St Olofsgatan (Uppsala)
Ågetveitvegen (Bø)
Kantorsgatan (Uppsala)
Pilgrim Way (Perth)
Rennie Crescent South (Perth)
Wardie Street (Fremantle, Perth)
Ymergatan (Uppsala)
Nicholson Street (Melbourne)
Alstersvägen (Bromma)
Thorildsplan (Stockholm)
O'Shanassy Street (Melbourne)
 
 

Philip Island

I helgen bar det av till Philip Island. Det var min födelsedagspresent från Annabel och Chris! Vi åkte dit för att se på "the little penguins" som dom heter här. Miniatyrpingviner som man tyvärr inte fick ta bilder på. Dom stormade stranden i hundratal vid 17.30-tiden för då var det dags att återvända till boet. Verkligen något vi rekommenderar om man är på besök i Melbourne! 
Vi hyrde ett fantastiskt hus med öppen eld och egen kryddträdgård! Lördagen spenderades med att försöka se sälar vid The Nobbies och sen åkte vi till Koala conervation centre. Tydligen sover koalor 20 timmar per dygn så tror vi bara såg en som åt. Dom såg ut att ha det himla chill iaf! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tröttmössa