Byfest 2011

I helgen fick vi besök av två riktiga busfrön. Det blev byfest och en massa jagande av småfolket.
Men skoj var det!

Busfrö Nr 1
Nr 2
Favoritvagnen
Föreberedelse för byfesten
Vi inledde med häst och vagn

Hela sällskapet


Bröderna
Jag och tipsrundevinnaren

En dag kvar

En hel dag kvar innan jag får semester! Jiho! Hela 2 veckor ska jag ha, haha. Men det är första gången i mitt liv som jag har betald ledighet. Man kan ju tycka att det kunde gått snabbare än de 27 år det faktiskt tog. Men men, bättre sent än aldrig. Imorgon drar jag med mig karlsloken till hälsingland och byfest. Har ju en hel del annat folk där på besök just nu så jag ser fram emot att träffa ett energiskt tvillingpar bland annat. Annars blir det Göteborg lite senare i veckan dit det dyker upp några Australiensare! Dom är visst överallt nuförtiden. Sen tänkte jag lägga mig på gräsmattan i Tönnånger en vecka och bara vila. Känns som att det behövs. Det var mina semesterplaner det.


Antar att det ser ut ungefär såhär hemma nu, för det gjorde det förra året vid den här tiden

Mumin

Dessa fick jag av finnen, även dessa är nya i hemma alltså!


Efterlängtad

Denna skönhet spanade jag in redan i vintras. Tyvärr hann jag inte köpa den då innan den tog slut. Idag fick jag däremot syn på den igen och lyckan var total såklart.


Norge

Kan inte slita mig från tv-sändningarna och finner inte ord för den sorg jag känner för Norge idag. Alla mina tankar går till dom drabbade. ♥

Dansk dag

Igår var min favoritdanska här i stan! Vi tog en sväng till fotografiska där det för ovanlighetens skull var lite med folk. Checkade in Mapplethorpe och Chanelutställningen. Även projektet nedan som innebar att man skulle skriva en hälsning till någon som avlidit. Himla massa lappar!
Vi lunchade på Café String där vi åt i fönstret!

Sen avslutade vi med en islatte


Sen mötte vi upp Johanna och fixade hemlagad pizza som vi mathade med rosé. Därefter blev det mälarpaviiljongen där vi stötte ihop med min gamla kollega Sarah. Hängde med hennes sällskap hela kvällen vilket var ytterst trevligt.


Stopp

how to make an animated gif

Här ska förberedas  för dansken som kommer i veckan!

Ledig

Har gått och blivit en dålig bloggare. I alla fall när det gäller att uppdatera. Har haft en 6-dagars vecka som slutade mycket dramatiskt med ambulans. Andra ambulansen denna veckan faktiskt. Ibland är det mycket dramatiskt att jobba på apotek (och nej det var inte jag som behövde ambulans). Nu ska jag fira att jag är ledig en hel dag! Ikväll blir det finmiddag med efterrätt.

Fantastisk helg

Har haft en underbar helg med finnen och den sötaste lilla Linnea med familj. Det blev skärgård, en praktfull brunch idag och tapas med supergod Sangria.

Vaxholmsbåten som vi tog!
Vi shoppade jordgubbar
Sen hittade vi ett mycket svettigt fik som vi senare intog
På lördagseftermiddagen dök den sötaste Linnea upp
Pappa och dotter

Hennes nya leksak mumintrollet är numera favoriten :)
Idag åt vi brunch på fåfängan högst uppe på ett berg med fantastisk utsikt över Stockholm.

Internetlös

Har varit utan internet sedan i fredags. Bredbandsbolaget är inte bra på det dom gör. En sak som är säker. Och eftersom jag är smått beroende av internet har jag kännt mig otroligt handikappad dessa dagar. Tur att det var strålande väder i helgen och att vi spenderade den på en strand ute i Hägernäs med grillande. Lite beachspelande blev det även och shit vad dålig jag var, haha. Sen bar det av till stureplan med en hel drös tyskar. Trevligt hade vi minsann!

Nu är det mest nedräkning till finnen kommer i helgen! Jiho!