Konfirmation

Idag var det dags för Hannas konfirmation!
'
Några hade matchat
KonfirmandernaMumsBlev tvungen att svänga förbi och spana in denna!Lost

Idag var en mycket förvirrande dag. Jag åkte hejvilt över hela Stockholm kändes det som. Kan bero på att jag trodde jag tog rätt buss. Men det var såklart helt fel. Hamnade i Hornstull istället för Mariatorget. Lunchen blev väldigt sen vilket ledde till att jag blev ännu mer snurrig. Tog fel tåg när jag skulle åka tillbaka så jag fick vända och ja det mesta gick fel i resväg. Sen skulle jag ta bussen hem till hälsingland efter jobbet, stressade dit som en galning för att upptäcka att den avgick 15 min senare än jag trott. Så kan det gå. Här sitter jag nu och tjuvsurfar på någon annans nät. Härligt tycker jag! Vad skulle jag annars gjort än surfat liksom?

Bryssel Del II

Det sötaste värdparet!

Någon som alltid blundar på korten!!Den minsta men mest berömda turistattraktionen i Bryssel!

Belgian waffles!!Fick storstryk i KubbSötaste Tezz

Inte mycket bloggande

Har inte blivit så mkt bloggande den senaste tiden. Har inte lagt upp fler bilder från Belgien heller. Varit en lång jobbvecka och än så länge fortsätter den in på denna. Men det är ju lugnt, jag hinner ju faktiskt med lite på sidan av jobbet. I lördags var jag och firade min gamla kollegan Sarah som fyllde år! Natten blev lite längre än väntat, men skoj var det!! Igår fick jag träffa sötaste Linnea igen och som hon har växt! Nu hade hon lärt sig att flina även. Jag gillar barn som kan flina. Fast hon var mest sömnig hela tiden, spelade ingen roll om man jonglerade med henne, hon sov ändå.

Maria Montazami

Är helt slut för tillfället, ska strax gå och lägga mig en. En fredagskväll liksom. Inte ok. Behöver en vitaminboost tror jag bestämt. Rätt komiskt med tanke på att jag är på apotek om dagarna. Idag var jag på Åhléns där jag för övrigt såg Maria Montazami på lunchen när hon presenterade sin väskkollektion (tror jag iaf bestämt det var). En helt vanlig dag på Åhléns city med andra ord. Ett väldigt fascinerande säkerhet hade dom där även. Nästan så att man blev rädd själv fast man inte hade snott något. Imorgon ska jag jobba en mastodontdag och efter det blir det födelsedagstårta hos Sarah. Yey.

Bryssel del I

Jahapp, det är väl lika bra att börja med bildregnet från Bryssel. Underbar stad och fantastiska människor. Sen var det ju inte helt fel att ölen kostade 25 spänn styck heller!

Belgien

Belgien ar helt fantastiskt!! Himla mysigt som Emma skulle sagt. Igar turistade vi lite och drack en hel massa belgisk ol. Vi sag den beromda kissande pojken (och aven flickan som inte ar lika beromd). Idag har vi spelat Kubb som aussisarna alskar och inte vunnit en endaste gang. Dom var for bra helt enkelt:) Nu dricker vi hallon och korsbarsol och vantar pa pridefestivalen som borjar snart!! Woho!

Pizza, Smör & Semester

I helgen blev det alldeles för mycket pizza. Hamburgare med för den delen. Men det var det värt. Köpte ytterligare ett par byxor (oväntat) och nu funderar jag om det är en keeper eller inte. Som ni märker är det stora världsproblem jag dealar med. Annars är jag ytterst förvirrad på mitt jobb. Har försökt inhandlat ett smörpaket nu i två veckor. Ett ligger i Sollentuna och ett annat i Skanstull. Jag sprider smörpaket överallt tydligen. Så mitt egna kylskåp är fortfarande tomt på smör.
I helgen ska jag i alla fall få en välbehövlig semester. Ska till Bryssel av alla ställen och hälsa på två härliga aussisar. Jag gillar aussisar. Det blir nog alldeles kanoners och jag hoppas att vädret är med oss! Over and out nu ska jag packa väskan!

Förgäves fönsterputs

Något säger mig att det var helt fel tillfälle att putsa fönstren helgen som var.....

Härliga helgen

Nya orkidéer som jag hoppas överlever LÄNGE!Mina rena fönster :)

Belöningen efter städningen!

Ork och mobiler

Det fanns ingen ork kvar idag. Jobbet var helt galet och sen har jag befunnit mig i någon slags koma sen jag kom hem. Middagen stod på bordet när jag kom och det var väl en himla tur. Jag som hade tänkt slänga upp några bilder från helgen då jag hade hur mycket energi som helst och städade hela lägenheten samt putsade fönstren som jag grämt mig över sen jag flyttade in. Men nu kan man faktiskt se ut!! Underbart!
Datorn fick sig även en vårstädning och den har blivit hur rapp som helst
Just ja, jag har numera en ny snygg mobil som jag inte förstår mig på. Så om jag ignorerar något sms beror det säkert på att jag inte ens har fattat att jag fått det. Lovar att försöka sätta mig in i den bättre. Snart...