San Diego zoo

San Diego zoo var verkligen något alldeles extra. Här nedan kommer bildbevisen. 
 
 
 
 
Jag har alltid fascinerats av giraffer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hungrig
 
 
 
 
 
 
 
 
Den här var lite sur och ville ut, han bet i stängslet mest hela tiden
 
 
Sötnosar
 
 
 
Denna klev upp när han fick syn på mig och posade
 
 
Pose!
 
 
Men här hade i nog den riktiga posaren
 
 
Så himla fina omgivningar
 
 
 
 
 
 Höjden av lathet?
 
 
 
Sköning
 
 
Han här klev faktiskt ur sitt hus och posade även när jag kom förbi
 
 

La Jolla

Dagen efter konferensen bar det av till Salk Institute där jag hade ett labbesök, efter detta begav vi oss till Scripps institute där vi fick se deras coola utrustningar. Kan ju säga att vi är lite efter vid Florey :)
Szrenke som tidigare gjort sin Master vid Florey och Melbourne Uni bor nu i San Fransisco. Hon var även där på konferensen och som av en händelse bodde hon i La Jolla där jag skulle på labbesök. Så hon skjutsade ditt oss eftersom det är en bra bit från San Diego. Sen åt vi lunch i hennes mosters fina hus!
 
 
 
 
Lunch crew!
 
Szerenke
 
 
Yen
 
 
Vi åt en rätt sen lunch i den begynnande solnedgången
 
 
Sen blev det promenad ner mot stranden
 
 
 
Helt fantastiskt fint!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

San Diego

 
Blev tyvärr inte så många bilder på självaste San Diego har jag upptäckt när jag kollade på bilderna. Men några blev det iaf. Jag lyckades i alla fall ta en bild på San Diego Convention Centre. Hela fick inte plats på bilden, för det känns lite som att den fortsätter i en evighet. Tog en bra stund att promenera genom hela byggnaden och den kan hålla 30 000 konferensdeltagare. Helt sanlöst med folk överallt. 
 
San Diego Convention Centre
 
 
 
 
 
Himla massa pannkakor
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tillbaka

 
Nu är jag tillbaka i Melbourne. Kämpar mot jetlaggen för tillfället och hoppas att den släpper snart. Har varit helt sanslöst trött idag. Bjuder på en bild på den tjocka pandan från San Diego zoo, så hoppas jag att jag lyckas ladda upp bilderna från kameran när jag känner mig lite piggare!
 
 

San DiegoAllt är fint i San Diego. testar blogg.se app. Vi är nu färdiga med konferensen och idag var vi till La Jolla och kollade läget. Jag gjorde ett labbesök och sen var vi på Scripps institut och kollade in deras coola grejor. Lunch i Szerenkes mosters hus och imorrn ska vi shoppa!:)


Jo's goodbye party

I lördags hade vi hejdåfest för Jo. Hon ska en sväng till Holland för att senare bosätta sig i Calgary där hon fått jobb. Hon och hennes pojkvän Sander har varit våra housemates i några månader, så vi hade festen i parken utanför vårt hus. Det var strålande väder och alla var på toppenhumör. Riktigt fin fest. Den slutade inte förrän sent på kvällen. Imorgon åker jag till San Diego i 2 veckor. Det betyder att det inte kommer att hända så mkt här. Jag har bara ett tidsinställt inlägg. Ses!
 
 
 
Huvudpersonen
 
 
 
Massor med godsaker
 
 
 
Annabel och Lizzie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Den här killen diggade sopkvasten
 
 
 
Vi fixade en fotobok till Jo så att hon inte glömmer bort oss
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sen ville alla kolla
 
 
 
 
 
 
 
 
Housemates!
 
 
Den här ungen var helt galen
 
 
 
 
Sen var det dags för kubb såklart!
 
 
 
Vi hängde lite mer
 
 
Jag sa ju att hon var galen