Semester?

Filar lite på min semester för tillfället. Den blir lite senare i år och destinationen blir förhoppningsvis långt borta. Eller jo, jag kan säga att det definitivt blir långt långt borta. Det hela känns lite avlägset, men när man bor så långt borta från resten av världen gäller det att planera, riktigt ordentligt!
Annars har det varit fullt upp på jobbet dom senaste dagarna. Idag åkte vi till beachen i Tourqay och jag blev alldeles för solbränd på ryggen. Tyckte jag smorde in mig som en galning, men tydligen inte. Det blev tre bilar så vi var en hel del folk. The more the merrier tycker då jag. Vågorna var alldeles för höga för min smak och det var alldeles smockfullt både på land och i vattnet med människor. Men en dag med 37 graders värme spenderar jag helst på stranden ändå, smockfullt eller inte. Nu är jag helt färdig och ligger helt utslagen (men såklart med datorn nära tillhands). Dags att catcha up lite på bloggläsandet. Dessutom försöker jag finna inspiration för min blogg eftersom det varit lite dåligt med uppdateringar under den senare tiden. Hoppas på en bättring såklart.
Glömde lägga upp den här bilden från festivalen i St Kilda tidigare, såhär dekorativt var det på en bar som vi passerade

27 mars

Då kommer den här fina människan till mig i Melbourne. Han fattas mig ungefär varenda sekund och äntligen äntligen är det klappat och klart! Kan knappt vänta.
Tyckte det passade med snötema för alla er snögubbar där hemma :P
Arts market

Det här var dom enda bilderna som kom med från helgen. Var på Miss Hullabaloo's roof top market i Carlton först, men det var inte riktigt någon höjdare. Alltså fortsatte vi till the Arts market som var mkt bättre! Hittade en fantastisk vattenflaska på caféet där som tyvärr försvann när vi åt pizza på Bimbo's lite senare. Så det blir att återvända till den marknaden, men inte bara för vattenflaskan dock. För marknaden var riktigt trevlig!


Sidney Music Myer Bowl

Idag var vi på gratiskonsert i Botanical Gardens. Klassisk musik och det var riktigt trevligt! Kompositören har jag tyvärr glömt vad han hette, men han var från Ryssland och själva konserten hette Russian Rhapsody. Men dirigenten kom minsann från Brisbane och hette Simon!!

Vi hittade en massa döda getingar på vägen

Det började fyllas uppEmma läste på kvällens konsert

Vi fick en biljett trots att det var gratis

Gerry och Pascal

Sen blev det fullt

St Kilda festival

Idag drog vi till St Kilda för att gå på festival! Den var gratis och det var riktigt trevligt väder till att börja med! Vi njöt av solen, musiken och utsikten!
Stonefield spelade lite
Jag & Sophie
Andrew blev överlycklig när han fick glass

Fanns en hel del karuseller
Sen började det regna och vi tog skydd i en bar
Glada pojkar
Anzari & Andrew
Det här måste ju vara den bästa bilden på längeKassör

Har verkligen varit kass bloggning dom senaste dagarna. Himla intensivt med tidiga morgnar och sena kvällar, så jag hoppas det blir bättre nu till veckan. Vi har varit till IKEA och handlat till Emmas nya hem. Besvikelsen var mycket stor när köttbullarna smakade gummi. Sen spenderade vi 3 intensiva timmar där ändå och köpte massor med grejor, fattar inte hur jag kunde komma ut med en hel påse fast jag knappt tänkt köpa något alls.

Annars har jag blivit vald till kassör eller treasurer som det heter här, i studentföreningen. Det hela var lite utformat som ett amerikanskt presidentval. Tidigare hade man blivit nominerad av andra studenter, sen blev man tvungen att hålla ett tal och berätta varför man trodde att man kunde vara en bra kandidat som kassör och sen blev det röstning. Hur jag lyckades komma segrande ur striden har jag då ingen aning om. Men det kommer att bli ett spännande år, det är en sak som är säker!:)

Knäppa drömmar

Har verkligen varit dålig på att ta med kameran på sistone. Sist var nog på Australia day och då var det inte ens min kamera eller jag som tog bilderna. Måste bli bättring på den fronten känner jag.
Annars är det fullt ös i labbet för tillfället och Emma började även denna vecka.
Annars har jag funderat på om jag bör skriva ner mina drömmar, för dom är helt sanslöst knäppa. Skrev ned dom prydligt för x antal år sedan (har förresten ingen aning om var den boken tog vägen) och nu börjar dom likna vad dom en gång var. Mycket märkliga. I natt drömde jag att flyttat tillbaka till ett studentrum någonstans med min gamla kursare från Uppsala som jag numera inte har någon särskild kontakt med längre tyvärr. Man blev tvungen att klättra in genom fönstret till ett annat rum för att överhuvudtaget komma in till sitt. Bokhyllan i detta rum var täckt med inredningssaker så att man kunde ändra vad som stod i fönstret om man kände för det. I övrigt ägdes detta studenthus av Saab som även låg nere på bottenvåningen i butikslokalen. Under deras öppettider kunde man nå sin bostad genom deras butik, annars fick man alltså klättra in genom fönstret...
Ja jag säger då det.

Australia day

Här kommer det lite bilder från Australia day. Vi drog till Edingburgh park och tog med oss mat, kubbspel och ett glatt humör! Sen drog vi vidare och såg tennisen hemma hos Annabel!


Det var grymt fokus på motståndarlaget, men det hjäler ju inte när man har två svenskar i andra laget, hehe

Jag och Rose


Alla fick en Aussie tautering
Massor med folk

Några spelade cricket såklart
Det fanns söta hundar därNaturens krafter

Död skog
Såhär kan det se ut när det blir översvämning och marken rasar