Ingen bra dag

Idag var en sån där sugig dag. Vaknade upp helt förstört trött, rusade runt som en galning hela dagen och försökte göra klart allt samtidigt som jag försökte hålla mig vaken. Sen när jag kom hem insåg jag att jag tappat mina passerkort någonstans på vägen hem. Fick ta cykeln och åka tillbaka vägen jag kom inklusive mataffären. Hittade dem inte. 
 
Det som blev plåster på såren var mitt paket hemifrån. Det är mitt tredje sen december, mamma skämmer verkligen bort mig!:) Så nu kan jag läsa artikeln om mig själv i Ljusnan i pappersformat, läsa Lars Kepler och lära mig en massa pyssel från Underbaraclara. Toppen! Såklart fanns det en godispåse och lite kläder med och kanske det viktigaste av allt; hårnålar och hårsnoddar från HM!:)
 
Nu är det i alla fall dags att sova!!
 
 
 

Australia day

 
Idag är det Australia day. Tyvärr är det fortfarande ganska ruttet väder, så det blev varken parkhäng eller picknick detta år. Istället tog vi oss en titt på paraden nere i city och sen blev det shopping för hela slanten. Först en bröllopsoutift till Jo och så en klänning till mig. Nu är det snart dags för damfinalen i Australian Open och sen är det dags att knåpa ihop Christinas IKEAbyrå här hemma. 
 
 
 
Bäst var roboten med barnvagn och robotbarn
 

Daylesford

I lördags följde jag med min housemate Christina och hennes vän Namrata till Daylseford. Daylesford är lite av ställe där det vimlar av spaställen. Det var ganska svindyrt dock med behandlingar så vi roade oss med att gå i affärer och äta massor med mat samt fika. Vissa av oss roade sig även med att besöka ett medium, men det var inget för mig. 
 
 
 
Christina och Namrata
 
 
 
 Vi började med brunch i North Melbourne
 

 
 
 
 
 Sen mötte vi upp dessa tjejer
 
 
Lite mer mat 
 
 
 
Sen var det dags för tårta för Nemrata eftersom hon fyllde år nästa dag
 
 
 
Vi besökte trevliga butiker
 
 
 
 
Hittade vikinghattar för vintern 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Men det fanns även flera spännande hattar...
 
 
Och fler...
 
 
Fanns massor att titta på
 
 
Lark var en av favoriterna!
 
 
 
Där var det himla färgglatt och jag köpte mintgröna papperssugrör
 
 
 
 
 
Ett sista stopp blev det vid Daylesford lake
 
 
Där vi såklart fikade en sista gång..
 
 
 

Cykel

Äntligen har jag hittat en cykel!
Tog mig bara över ett år.... Blev erbjuden den idag av en slump för ett pangpris! Jag tyckte priset var så bra att jag glömde pruta. Det gjorde istället min housemate Christina, haha. Himla nöjd måste jag ju säga!
 
 
 

Australian Open 2013

Ok, jag skulle verkligen ladda upp bilderna från nyår. Men det visade sig att jag inte hade laddade över dom till datorn ens. Oups. Dessutom är jag så trött efter mitt gympass att jag inte riktigt pallar leta reda på kameran. Så det blir förhoppningsivs imorrn istället. Känns som att jag är rätt bra på att komma på undanflykter....
 
Istället får ni en bild från Australian Open som vi var och kollade på igår. Här är jag med några svenska fans. VI kollade på Johanna Larsson när hon spelade men hon hade tyvärr inte en suck emot Jelena Jankovic. Däremot hade Sverige en mycket fin hejarklack, däribland dessa tjejer. Någon mumlade bakom mig i publiken att svenskarna var då minsann alltid dom som var mest högljudda. Det är alltså ryktet vi har :) Fast jag måste säga att Australiensarna är även dom mycket högljudda, men inte alltid på ett smickrande sätt, haha. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nyårslöften...

Jahapp, det gick ju riktigt kasst att uppfylla mitt första nyårslöfte: att jag skulle blogga mer. Så en vecka in på nya året startar vi om! Ska försöka slänga upp bilderna från nyår inom en mycket snar framtid! 
Men med det andra nyårslöftet går det desto bättre. Jag har tränat en hel del under dessa dagar. Helt slut fysiskt, men det känns desto bättre i skallen! Dessutom ska jag i tillägg inte dricka alkohol på en hel månad. Det har blivit alldeles för mycket av den varan på senare tid. Australiensarna är ju experter på att hitta tillfällen att ta en öl. Men tar man en öl titt som tätt blir det ganska många tillsammans. Så nu är det slut på det för en stund!
 
Annars flyter livet på som vanligt. Känns ganska skönt med ett nytt år för det blir alltid som en nystart. Jag ska försöka ändra på en hel del från förra året som inte var på topp, som inte gjorde att jag mådde alls bra vid vissa tillfällen. Det viktigaste i detta har såklart varit Daniel. Honom tänkte jag importera så fort som möjligt och han har fattats mig något alldeles otroligt det gågna året. Aldrig mer säger jag bara.