Sverigepaket

I helgen var vi ner till Mornington och slappade. Fast det var ganska intensivt ändå med ostprovning, farmers market och hot springs. Bilder kommer när jag har lyckats hämta mig från helgen plus denna intensiva vecka. Har inte ens lyckats ladda över bilderna från kameran ännu. Men det kommer. Tills dess får ni håll till godo med bilder på våra nya kuddar. Kommer hela vägen från Sverige. Mamma fixar som vanligt! Hon skulle ju ändå skickat det jag fyndat på sommarrean där hemma så då skickade hon med kuddar. Var en himla massa annat bra i det paketet även. Älskar att få paket från Sverige! Christina diggade både kuddarna och godiset!
 
 
 
 
 
Christina med sitt favoritgodis!
 

San Diego på konferens

Tro det eller ej men det här inlägget är faktiskt tidsinställt. Jag tänkte att jag skulle ta vara på det lilla uns av blogginspiration jag kännt på ett par veckor genom att skriva ett till när jag ändå är igång. 
 
Jag försöker för tillfället att planera min konferensvistelse i San Diego i November. Då bär det av till den största Neuroscience konferensen i världen. Den byter mellan fyra olika städer (San Diego, New Orleans, Washington och Chicago) från år till år och det passade mitt schema ganska bra att åka dit i år. Det är i princip dom enda fyra städerna i USA som har konferenscenter som kan hålla 30 000 personer samtidigt. Även om det betyder att jag måste avbryta mina experiment i ganska god tid i förväg och ha ett uppehåll. San Diego har jag ju även varit till tidigare även om bara för ett par dagar i 2004. Hela 9 år sedan och jag hann inte ens besöka deras zoo. Det ska i alla fall bli spännande och se hur denna extremt stora konferens går till. 
 
 
 
Orkade inte ladda ner en bild på San Diego så här får ni en från Melbourne istället
 
 
 
 
 
 
 

Det här med att blogga

Det är verkligen en bergochdalbana det här med att blogga. När Daniel var här var det mycket upp och ner. Försökte så gott jag kunde för att kunna berätta vad vi med om för upptåg även om det kändes som att jag inte ens rapporterade in hälften. För tillfället har jag tappat lusten och har nog aldrig bloggat såhär lite någonsin. 
Jag tänker inte ens lova att jag kommer att bli bättre. För den har jag försökt med förut och det har inte hjälpt. Får nog inse att det kommer bli inlägg som inte har bilder (som jag vet att en hel del utav er tycker är tråkigt med mig inkluderat). Men det är det eller inget. Antar att ni har sommar där hemma ändå och inte sitter framför datorn så mycket ändå. Här är det mest deppigt och grått. 
 
Annars längtar jag ihjäl mig efter paketet från Sverige som mamma skickat. Finns så mkt bra i det!
 
I helgen spelade vi fotboll mot serieledarna. Det var ju en intressant upplevelse, mycket att göra som målvakt måste jag ju säga. 4-2 blev det tillslut och det kunde ju verkligen blivit mycket mer än så. Det var mycket jämnt väldigt länge men tillslut sprack bubblan. 
 
Brunch blev det även på Breakfast Thieves i Collingwood. Jag åt majs/zuccini bollar som ni kan se om ni tittar riktigt noga. Dom var förträffligt goda. Sen bar det av till Uni igen medan resten åkte och shoppade inför Great Gatsby balen i september. Gäller att vara ute i tid. Tur är väl att jag redan hittat min klänning i min garderob. En jag glömde att jag ens ägde :) 
 
 
 
Brunch i helgen
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Söndagsfotboll

 
Idag spelade vi match i spöregn och VANN! Fantastiskt härligt var det eftersom det var en av våra värsta rivaler. Jag var målvakt igen och släppte in ett otroligt pinsamt mål, haha. Men det tog jag igen i andra halvlek då det gick betydligt bättre! Efter denna målvaktsupplevelse har jag verkligen fått mer respekt för målvakter, verkligen inte ett lätt jobb dom har.
 
 
 
 
Såhär glada var vi när vi vann i ösregnet!
 
 
 
Fokuserad!
 
 
 
 
 
 
Och för den som undrar så fångade jag den där bollen! 
 
 
Här har det precis blivit mål!
 
 
Vår livs levande maskot
 
 
 
Nummer 60, vår stjärnspelare