Hemresa och Adelaide

 
Jahapp, här händer det inte mkt. Jag har en massa att göra på jobbet för tillfället samtidigt som jag försöker vara med och organisera ett symposium i Maj. Alltid intressant att jobba i grupp när man försöker organisera något. Men det blir nog bra tillslut!
 
Annars har jag bokat min hembiljett! 1Juli till 14 Augusti blir det, men jag blir i Sverige mellan 12 Juli och 14 augusti eftersom konferensen i Milano måste avverkas först. Ska bli så himla skönt. Ser fram emot lata dagar hemma i Tönnånger! Kom förbi på en fika vetja! Jag har redan börjat planera vilken vägg jag ska måla denna gång. Det brukar bli en vägg varje gång jag är hemma och nu var det ju ett tag sedan! :)
 
Här kommer lite bilder från när vi var i Adelaide på konferens! Vi hyrde först en bil och åkte till Kangaroo Island där vi spenderade ett par dagar innan konferensen. Här är bilder från första dagen!
 
 
Långt där borta kan man se Kangaroo Island
 
 
 
Andrew backar in bilen på färjan!
 
 
Här försöker vi stå på ett ben med en kraftigt gungande färja
 
 
 
 
 
 
Matthias, jag, Ayaka och Cary
 
 
Utsikt!
 
 
 
Matthias och Ayaka
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mer Thailand

Den här uppdateringen kom ju precis lika sakta som väntat. Den här gången blir det lite bilder från alla våra utflykter till olika stränder. Vi åkte på ett par stycken på Phi Phi Island bland annat. Sista bilderna är från Maya Bay där "The beach" med Leo Dicaprio spelades in. Mycket populärt ställe, så det var nog bra att vi åkte dit precis före solnedgången. 
 
 
 
 
 
Coral beach
 
 
 
 
Raya beach
 
 
Finfin strand som jag glömt vad heter
 
 
 
Maya Bay
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Sist men inte minst såg vid solnedgången
 
 
 
 
 

Thailand

 
Här kommer det äntligen lite bilder från Thailand. Eftersom jag precis kom hem från en annan resa kan ni ju förvänta er en bildbomb här under dom närmsta dagarna (kanske veckorna eftersom jag är så jädra seg). Här är från vår första lilla utflykt i Karon Beach. Bodde på den bästa resorten under hela resan. Hotellfrukosten var nog den bästa jag någosin ätit. Vi åkte och kollade på big buddha och sen till den märkligaste tigerparken. Hade nog inte valt det själv om det inte ingick i turen. 
 
 
 
 
 
 Åkte med det här sötnosen
 
 
 
Big buddha! 
 
 
 
 
 
 Tempel
 
 
 
 
 
Fler tempel
 
 
 
 
Man kan tro att jag ser avslappnad ut, men det var jag då verkligen inte...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Märligaste fotot ever