Effektiv dag


Igår var det full rulle! Felix och jag drog till grönan. Jag har upptäckt att jag inte tycker det är så roligt med nöjesparker längre. I alla fall inte när det gäller karuseller som snurrar, herregud vad yr jag blev. Självklart  var det exakt det som Felix tyckte var absolut roligast! Det blev hemfärd precis i lagom tid, dvs. innan jag hade kastat upp något olämpligt. Sen blev det tåget till Ockelbo för att gå en sväng på marknaden. Jag ska nog börja gå på den marknaden på kvällen istället. Det var helt perfekt: lite folk och lagom temperatur vilket resulterade att vi gjorde vändan fram och tillbaka på rekordtid! Jag fick med mej det viktigaste hem som naturligtvis var strumporna. Var hittar man annars 14 par strumpor för 100 spänn? Nej jag tänkte väl det. 

Gårdagen ledde till att mina fötter mår riktigt dåligt idag vilket betyder att de är täckta av båda skavsår och blåsor efter allt promenerande längs strandvägen, djurgården, marknaden och överallt annars i fel skor.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Va har du varit i storstan utan att höra av dej? Det var det fräckaste...

2009-06-28 @ 00:03:29
Postat av: Hanna

Jajjemän, men jag hann ju knappt dit innan jag skulle hem igen! 3 timmar på grönan och sen bar det iväg med tåget igen:)

2009-06-28 @ 18:57:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback