The Creatures

Sofie som vi bor med hade några gratisbiljetter till gymet som hon går till så i går morse följde vi med henne dit för att kolla in stället. Var ett ganska fint gym med många maskiner. Dum som man alltid är efter ett träningsuppehåll tror man att det ska gå att ta lika tunga vikter nu som för två månader. Detta har numera lett till att rörelsefriheten nästan är helt begränsad i dag som resultat av all träningsvärk. Men men snart är man väl inne i det igen.

I går hade vi ingenting i skolan förrän på kvällen då det var dags för välkomstmiddag. Vi delades in i lag och sen skulle vi bygga något typiskt australiensiskt av folie under middagen. Träffade en hel del amerikaner samt den första svenskan som var från Lunds universitet. Jag som inte alls var någon stjärna på bild i skolan lyckades i alla fall tillverka en haj. Men vår surfare + haj höll inte måttet så något pris vann vi dock inte. Men det var åtminstone roligt. Efter det här åkte vi in till Fremantle till "The Creatures" där vi tog några öl med Julie plus några andra som vi hade träffat.

I dag har vi varit till Fremantle och shoppat lite. Är en hel del saker man behöver när man kommer såhär till ett nytt land. Mat har man till exempel ingenting utav så därför var vi in på Coles en sväng. Det skulle nog kunna jämföras med Willys hemma så då kände vi oss såklart som hemma.

image194

Jag och Julie
 
image195

Dom vi träffade på middagen

image198


   Rebecka har handlat....

image197
                                                                                          

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback