Senaste nytt

Nu har här inte skrivits på några dagar.

Lördag
Då var jag, Rebecka och Julie in till Perth en sväng på en liten shoppingrunda. Det sprangs run en hel del i klädbutiker, mest surfaraffärer då dessa verkligen dominerar här. Det blev lite klänningar, toppar och skor för oss. På kvällen när vi kom hem drog vi i väg på utomhusbio i Fremantle. Vi såg away from her som var riktigt bra. Däremot är det inte lika varmt efter att solen har gått ner. I alla fall inte när man ska sitta still i flera timmar vilket vi fick erfara i våra sommarkläder. Australiensarna var steget före som vanligt med sina filtar.

image199  image202
image203


Söndag
Nu begav vi oss i väg till Cottesloe för att hänga en stund på stranden. Tyvärr hade jag inte varit lika duktig på att smörja in mej vilket resulterade i att jag såg ut som en tomat i ansiktet efter några timmar på playan. Efter detta gick vi till en bar i närheten för att gå på Sunday session. Det är australiensarnas sätt att fira in den nya veckan. Man börjar dricka öl från kl 14 på kvällen och håller på till ca kl 22 på kvällen. Vi gick dit lite senare och hängde där i några timmar.

image200

Måndag
Första skoldagen och mkt var riktigt förvirrande. Vi hade noll koll på var vi skulle och det blev en hel del stressande fram och tillbaka. Men med hjälp av hjälpsamt folk hittade vi rätt tillslut. Men vi har inte fått ordning på vad vi ska läsa riktigt än eftersom det verkar som att de flesta av våra föreläsningar i de olika ämnena kolliderar. Vi får helt enkelt hoppas att det hela löser sig tills på fredag då allt ska vara klart.
Efter en jättelång dag i skolan kom vi hem på kvällen och någon timme senare anlände Karin! Hon ska bo här i några dagar medan hon letar bostad. Sofie och Scott kom även hem efter en vecka i Queensland. Så nu är det fullt hus här!


Tisdag
Eftersom vi är lediga från skolan i dag har vi varit och tittat lite i Fremantle och Cottesloe för att visa Karin runt lite. Dagen bara försvann. Efter en otroligt mättande lunch och glass på det sitter vi nu här i soffan och datanördar.

image201





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback