Kurser

Nu har äntligen allt strul med kurserna löst sig. Vi fick dom kurser vi ville ta tillslut, tack och lov. Så nu ska vi läsa:

Forensic DNA Analysis

Som i princip innebär att vi ska gå igenom alla steg ifrån att klippa ut en bit av en blodig t-shirt och analysera var detta blod kommer i från. Ungefär som CSI kan man nästan säga=) Det var i alla fall så våra kursansvariga beskrev det. Så det kommer nog att bli både annorlunda och intressant. I dag hade vi ett diagnostiskt test för att kolla vad vi kunde sen tidigare, eftersom det är 2 år sedan vi hade genetik insåg vi att vi nog har en HEL del att repetera.

Mechanisms of disease
Handlar om hur utvecklingen av ett sjukdomsförlopp går till, steg för steg. Professorn verkar riktigt bra, men det finns en del läskiga moment med muntliga framföranden. Men övning ger väl färdighet antar jag. Labarna börjar imorrn så i dag var vi och köpte våra labrockar och skyddsglasögon. Här får man då minsann snyggare labrockar iaf, men då är förståss inte gratis heller då. I dag hade vi lab, den gick ut på att mikroskopera olika vävnader och kunna urskilja vad det var för vävnad och vad det var för skador på den. Behöver jag nämna att vi behöver repetera en del här också? Problemet är väl att vi inte har haft något om det förut i vår utbildning hemma, så det blir väl mer att lära sig på nytt. En del att göra alltså.

Introduction to australian indigenous studies
Handlar om aboriginerna och dess kultur. Handlar om urbefolkningens relation till icke urbefolkning. Blir intressant att plugga något som inte har något att göra med det man i vanliga fall pluggar.image204


Här är våra nya labrockar!

Kommentarer
Postat av: Finnen

det där ser ju nästan syndigt ut! :P så mkt hud under labrockarna..

2008-02-22 @ 12:49:54
Postat av: brajjan från våla

oh my god va sexigt!! aussisarna kommer dö...har ni nåra heta aussisar på era kurser? pusspusspuss

2008-02-22 @ 19:34:03
Postat av: Hanna

Jo vi insåg att man nog inte kunde ha shorts på sig för då ser det ut som att man BARA har labrocken på sig:)

2008-02-23 @ 05:54:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback