Helgen

I helgen spenderade vi lördagen på south beach nära fremantle där vi bor. Riktigt lugn strand med barnfamiljer och en massa hungriga fåglar. Det existerade knappt några vågor så det var nog därför det var så många barnfamiljer där. Efter ett par timmars badande, solande och glassätande drog vi hemåt.
Senare på kvällen drog vi i väg på födelsedagsfest till en av Sofies kompisar. Den festen varade både länge och väl. Vi fick se en del akrobatiska övningar, lära oss australiensisk slang och försöka lära ut lite svenska termer. Det sistnämda gick väl inte sådär strålande, men men övning ger väl färdighet kanske.

image210



image211

Såhär såg vi ut precis innan vi drog på party, inte lika fräscha när vi återvände dock...


I lördags tog jag även mod till mej och lånade våra flatmates bil för en liten mathandling. Det var en ganska kort trip men lagom för att förska vänja sig vid att köra på vänstersida av vägen. Det som jag tyckte var mest problematiskt är att man så gärna vill sätta på blinkersen med högerhanden. Vilket i stället resulterade i att man sätter på vindrutetorkaren. Lite förvirrande kanske men även här ger ju övning en slags färdighet i alla fall.

image209

Bevis!


I dag har vi haft lab i vår forensic DNA Analysis kurs för första gången. Vi fick klippa upp en bevispåse och i denna fanns ett plagg av något slag med en massa fläckar. Sen var det bara att skriva en rapport om detta och testa vilka av fläckarna som innehåller DNA. Hela grejen var ganska fascinerande.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback