Första skoldagen


I dag var det dags för första skoldagen. Vi åkte till skolan till kl 9 då informationen började. Sen ställde vi oss i kö in till salen som skulle ge information. När vi väl kom fram visade det sig att vi inte stod med på listan. Efter en kort diskussion insåg dom som jobbade där att vi var utbytesstudenter och inte internationella studenter. Tydligen skillnad på det där. Vår information var altså en timme senare. Så det var bara att vandra runt mellan alla bokaffärer och caféer där. Hittade även ett STA travel kontor som vi kollade lite hemresedatum med. Man måste tydligen göra det redan nu om man vill komma hem före jul. Tillslut kunde vi ändå gå på vår information. VI fick en mycket ful väska med en massa information i och så träffade vi en trevlig kanadensisk tjej som hette Julie. Sen åkte vi bara hem och satte oss framför fläkten då det är 36 grader i skuggan här i dag.

image191Fågeln på bilden är inte att leka med. En sån fågel väcker mej varje morgon. Det låter ungefär som ett barn som skriker, väldigt obehagligt läte. Tror att den sover i trädgården utanför, sen tycker den att det är roligt att väcka mej på morgonen som en tupp.

I går var vi på promenad här i området eftersom Sofie som vi bor med hade berättat att man skulle kunna gå till stranden från huset. När vi träffade en kvinna efter gångvägen trodde hon nästan att vi skämtade när vi sa att vi skulle gå till stranden. Hon tyckte inte alls att man kunde gå dit, men Sofie har nu lovat oss guidning eftersom vi inte är kapabla att hitta dit själv. VI hittade istället sjön som är på bilden nedanför huset. I den sjön fick inga vattenaktiviteter förekomma av någon anledning.

Annars är allt bara bra här. Tar lite tid att vänja sig vid värmen bara.

image193
Kommentarer
Postat av: Sara och Therese

hej pullan! här kommer en liten hälsning från oss!!! pusspusspuss

2008-02-18 @ 21:00:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback