Snart snart snart.....

....får vi åka till PARIS!! Klockan är redan ställd på ett okristligt tidigt klockslag och jag vet inte riktigt hur jag ska lyckas somna inatt. Väskan är...hrm...snart packad...Inte det lättaste att veta vad man ska ha med sig. Men idag var det 19 grader och det är precis vad jag behöver just nu!! Tjoho, Paris här kommer vi!!!

Bild lånad från google

Affischer

Jag har alltid funderat över hur dom lyckas sätta upp affischerna i tunnelbanan. Nu menar jag alltså dom där affischerna man jämt står och stirrar på när man väntar på tåget. Rätt effektfulla är dom och sätter sig som ett klister på näthinnan som man sällan glömmer bort sen. Jag funderade ett tag över detta men kom fram till att dom måste sätta upp dom under natten när tunnelbanan inte går. Ack så fel jag hade.
Igår när jag åkte hem från jobbet stod dom där. Snubbarna som hur smidigt som helst slängde upp affischerna. Dom hade en helt vanlig stege som dom hade kommit ner med på spåret. Sen stod det en på perrongen som blåste i pipan när det var dags att klättra upp och sekunder efter detta kom tåget. Såg ut som att dom hade gjort detta i 100 år. Jag blev då minst sagt fascinerad. Särskilt när dom var hur obrydda som helst.
Nu tror jag säkert att dom som körde tågen visste om att dom befann sig vid slussen. Men ändå. Coolt.

Multi-tabs

I natt drömde jag om Multi-tabs och att jag var tvungen att gå till jobbet dom dagarna jag var ledig. Jag tror verkligen att det var rätt beslut att byta jobb. Men det blev nog så av mitt 12-timmars pass igår även. Ska strax springa dit igen. Och jag lovar att jag inte är ledig egentligen idag.....

Här är i alla fall jag och mitt nya kontrakt. Utifall jag skulle få mardrömmar igen så har jag tagit ett bildbevis:)

Nytt jobb, nya möjligheter!

Intervju imorse, det hela gick väldigt fort. Helt plötsligt hade jag satt min signatur på ett kontrakt och sa upp mig lite senare. Jag måste ha charmat apotekschefen totalt (eller så är det kris i apoteksvärlden)!! :)
Otroligt skönt känns det i alla fall!

Dom här fick jag redan igår, undrar om det var någon som förutsåg det hela?




Tönnånger

Såhär fint var det i helgen. Längtar tillbaka.

Bara vara

Vi har precis kommit hem från en alldeles finfin helg hemma i Hälsingland. Så himla skönt att bara åka hem och bara vara. Jag har agerat guide och så har vi åkt en sväng med skidorna. Min balans är verkligen inte den bästa, men fint var det. Såklart har det hunnits med en massa skidor på tvn även, plus en bandyfinal som återigen gick åt skogen. Nu är för övrigt söndagsångesten större än den någonsin varit förut inför den kommande jobbveckan. Bilder från helgen kommer förhoppingsvis så fort som möjligt.

Tranan & svullande

Haft en fin fin helg, trots att jag allt jobbande däremellan. I fredags blev det middag på Tranan med Emma och Rebecka. Sedan for vi vidare till Cliff Barnes, men där var det så himla mycket ljud för gamla tanter som oss, så det hela slutade med att vi åkte hem till mig.
Igår blev det pizza framför melodifestivalen med Johanna. Fast jag studerade mest mitt nya schema, men men. Är ju inget större fan av melodifestivalen som Johanna dessvärre fick erfara. Men det bästa var vi åtminstone överens om och det var Christer Sjögrens basröst i pausunderhållningen. Klockren. Från pizzerian fick vi iaf en varsin mugg och klubba. Lite komiskt. Så nu har jag två IKEA-muggar med hemgjort tryck på här hemma. Inte illa. Ska användas varje gång Johanna kommer på besök, ett som är säkert. Blev en massa svullande efter pizzan även. Härligt.
Imorrn blir det en Emma-dag. Emma är uppe från Göteborg och vi ska hälsa på Rebecka på Karolinska. Spännande. Kameran får nog följa med, men man kanske inte får ta bilder där. Vem vet liksom?

Drastiskt

Jag måste allvarligt göra något drastiskt med mitt liv. Detta är ohållbart och det har jag förstått länge, bara inte gjort något åt det. Får se om det händer något spännande inom en snar framtid eller om jag är kvar på noll. Skulle iofs inte förvåna mig om jag inte kommit så långt, men hoppas kan man ju alltid! Dags att köra.

Lilla Linnea

Var i Uppsala idag och tittade på världens sötaste Linnea!
Mor och dotter

Helgen som var...

...blev ganska trevlig trots att det var en jobbhelg. Middag och bio på lördagen med Erika och Johanna. Vi såg Black Swan som verkligen var toppen. Natalie Portman är ju verkligen något alldeles extra och jag är inte alls förvånad att hon tog hem en oscar för rollen eftersom hon var helt strålande! Lite märklig kanske filmen var ändå, men det är ju en oscarfilm, så vad kan man egentligen förvänta sig.
Igår blev det middag hemma hos Jennie med Sarah. Mina fina fd kollegor som snart inte jobbar med mig längre. Blev en hel massa skitsnack om jobb och såklart om chefer...
Imorrn är det sista salsalektionen på den här nybörjarkursen. Även om det finns funderingar att fortsätta. Den som lever får se!

Fredagsmys med me, myself & I

Nyss hemkommen från jobbet och nu blir det lite mys med mig själv. Här följer ett bildregn på detta.

Stämningshöjare
Ostmacka, mums!



Trevlig läsning



Bloggläsande såklart!



Inte tänka på oordningen som jag borde röja upp...



Lite varm choklad skadar ju heller aldrig





Avslutar med lakritsen vi köpte på Lakritsroten som är en lakritsbutik på Sveavägen




Skänken

I lördags kom alltså äntligen min skänk! Som jag har väntat. Har sett alldeles för tomt ut i köket alldeles för länge.

Jag utan skänk (ganska glad ändå som det verkar)



Gustavsbergs porslinsfabrik

Idag åkte vi ut på Gustavsbergs porslinsfabrik. Jag är grymt sugen på en av porslinsfabrikernas serier, kan bara inte bestämma mig för vilken jag ska välja. Det lutar åt Berså eller Adam för tillfället, men skulle lika gärna kunna ändras tills imorrn. Sjukt fint porslin fanns hade dom där ute i alla fall. Tomhänt kom jag dock inte hem utan fyndade mina Ittalaskålar som jag nu äger fem stycken utav.
Efter denna upplevelse mötte jag upp Anna för en middagsdejt. Himla mysigt var det och det var alldeles för längesedan jag träffade henne. Hon bor trots allt bara i Uppsala.
För övrigt bråkar jag med inställningarna i bloggen. Vägrar styckesuppdelning vissa dagar, medan det andra dagar går alldeles utmärkt. Orkar inte riktigt med det just nu, så det får se lite halvdant ut. Dessutom gillar bloggen att ha centrerad text idag som det verkar.
Fynden!