Helgen i Stockholm

I helgen har jag varit i Stockholm och jobbat. Noréns hade besök utav fransmän igen. Lördagen spenderades på Tomtits experiment i Södertälje. Dom hade en massa roliga experiment och grejor i ett stort hus på fyra våningar och även en stor park utanför. Hade jag fortfarande varit barn så skulle jag ha älskat det där stället!! Men eftersom jag inte räknas som det längre så tyckte jag ändå att det var kanon där=) Felix var iaf stormförtjust.
Helt slut av detta var det dags att passa barnen på kvällen varav ett franskt barn som inte kunde ett ord svenska. Problemet var bara att hon fick reda på att jag kunde ytterst lite franska. Detta förstod hon som att jag förstod behärskade franska till fullo. Hon skulle därför prata med mej konstant. Jag fick därför gräva djupt efter skolfranskan som oftast vägrade komma fram. Ju mer jag ryggade desto mer ville hon vara med mig såklart. Det gick sådär skapligt bra för mej kan man säga.
Söndagen blev lugn med promenad och bio. Så nu har man sett Shrek den tredje och jag måste säga att den var helt ok trots all dålig kritik jag har hört om den. Men förväntningarna var ju därför också rejält nerskruvade. Jag hinner inte kolla på så mkt film nuförtiden så det jag ser är barnfilmer med Felix!. Jag börjar iaf bli riktigt haj på det området!

Nu sitter jag här med australienbrevet, för det börjar verkligen dra ihop sig. Har fått en del åsikter om det nu vilket kan vara riktigt bra då man har låst sig totalt efter att ha stirrat på det i timmar. Däremot blev det väl nästintill kapat, haha. Men det var bara nyttigt för nu har det utvecklats till ett mkt bättre brev, tack och lov.
Så nu ska det snart iväg och recenseras på annat håll.

Kommentarer
Postat av: Faster Åsa + Annagreta + IngaLill

Hej Hanna
Här sitter vi med din faster Åsa och planerat en förlängd veckohelg i Amsterdams glädjekvarter.
Åsa har nyss provat de svarta nätsrumporna och de passar myckt bra. Om Du har tur kanske hon tar med dem till Australien.
Vi ska även se mästaren Rembrandt (nattvakten bl.annat). Äta tapas, cykla,dricka vin, köpa tulpanlökar.
Utöver detta ska vi gulla med Annagretas son Jon.
Hej svejs

2007-09-24 @ 20:28:58
Postat av: Hanna

Låter mycket trevligt!

2007-09-26 @ 14:18:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback