Kycklinggratäng med dijonsenap och basilika

Bättre sent än aldrig, men det är ju trots allt fortfarande samma vecka! Så här kommer receptet Johanna!
Jag gjorde lite ändringar i receptet på denna. Tyckte det var riktigt smarrigt med senapssmaken kombinerat med basilikan. Rekommenderas!
 

 
4 st kycklingfiléer
smör att steka i
2 tomater
1/2 kruka med basilika
3dl vispgrädde
2 st vitlöksklyftor
2dl crème fraiche
salt och peppar
2dl riven ost
 
Haricot verts att servera med 
 

Tillagning

1. Sätt ugnen på 200 grader. Putsa kycklingfiléerna och banka ut dem försiktigt om de är ojämna. Stek i smör så att de får en fin yta.

2. Skiva tomaten tunt. Lägg filéerna i en ugnsfast form och lägg på tomaterna. Repa av alla basilikablad och hacka, strö sedan över.

3. Rör ut dijonsenapen i grädden och pressa i vitlöken. Blanda med crème fraiche och salta och peppra. Häll över kycklingen och strö över ost. Gratinera i 20-25 minuter.

4. Stek haricotvertsen med smör, salt och vitlök. Servera med gratängen.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback