Fadderbarn

Igår var det alltså dags för oss att åka hem till min handledare (professorn) och äta middag. Vi höll på att helt missa tramstoppet när vi skulle av men det hjälpte ju en trevlig dam oss tillslut med som tur var. Puh. Professorn hämtade oss och skjutsade hem oss till det söta huset i förorten Hawthorne där nästan hela familjen väntade på oss. Där bodde för övrig en mkt söt hund vid namn Phoebe som var både blind och hade diabetes. Hon behövde lite vägledning ibland om hon inte försökte vandra runt själv vilket ledde till en hel del olyckor. Dom bjöd oss iaf på BBQ med känguru som höjdpunkt.
Dom insisterade på att vi kunde få en till cykel, vad vi än behövde till köket och rummen i allmänhet. Dom lyckades iaf ge oss en ryggsäck som vi kunde använda när vi ska gå på Vic Markets, vilket vi ju lär göra varje helg.
Det känns som att vi har blivit deras fadderbarn som dom tar hand om här när vi är, så himla söta.
Glömde nämna att vi var på en utställning med Salvador Dali i helgen. Helt fantastiskt underhållande tyckte jag att den var. Han hade inte skapat så lite i sina dagar om man säger så.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback