Phillip Island del 2

Sen fortsatte vi med riktning mot pingvinerna, men först åt vi pizzamiddag i solen! Vi åkte även och såg på "the nobbies" som egentligen bara var ett stycke nobbie. Där kryllade det av fiskmåsar och dess ungar. Pingvinerna gömde sig under promenaddäcket för tydligen så skrämmer fiskmåsarna dom stackars pingvinerna. Därefter åkte vi till "the penguin parade". Där fick vi se på när pingvingrupperna sprang från vattnet upp till land för att vila lite i sina bon. Där fick man tyvärr inte ta några bilder så man får komma ihåg bilderna i huvudet istället.
Fakta om pingvinerna:

- Fiskmåsarna brukar alltså skrämma dom stackars pingvinerna genom att dyka mot dom, detta resulterar i att pingivnerna blir så rädda att dom spyr. Denna spya äter sedan fiskmåsarna upp. Höjden av lathet?
- Pingvinpappan som tar hand om pingvinerna behöver nödvändigtvis inte vara far till barnen. Detta är ännu lite diffust och man har inte helt lyckats reda ut det hela, men det man däremot vet är att den fetaste pingvinen är mest attraktiv enligt pingvinhonorna.
Hunden diggade mitt kliande
Pizza!
Vår fin fina buss
Påväg till pingvinerna
Penguin parade

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback