Margaret River


Nu har vi kommit hem från margaret river. Det blev en 2 dagars tur ner dit. Vi åkte på tisdagkvällen efter att jag var färdig på labet. Det tog ca 3 timmar med bil ner och Krister fick prova på att köra vänstertrafik. Visserligen automat så det var väl skönt att inte behöva tänka på alltför mkt:P
Vi hade lite problem att hitta fram till vårt hostel men det gick tillslut. Efter ännu lite mer strul där fick vi nyckeln rummet. Det var alltså något slags family room så vi hade ett vardagsrum och något kökliknande rum även, vilket var najs.
I går åkte vi ner till down town och bokade en vintur med "wines for dudes", dom hade intriktat sig på att inte vara så fisförnäma och tyckte visst att man skulle svälja vinet när man provade. Inte spotta ut här inte. Dessutom var det inklusive lunch, men det var nog lika bra då det konsumerades en hel del vin under turen vilket tydligt märktes mot slutet. VId lunchen fick vi tillverka vårt egna vin efter tycke och smak.  Vi fick även besöka en olivoljefabrik,  en chokladfabrik och ett ölbryggeri. Pål var ju inte så förtjust i vin så han var desto gladare när vi besökte de senare två.
Vinguiden var mycket underhållande och vi var alla överens om att det var en väl värd tur att åka på!




VInprovning




Ölprovning!



Olivoljor



Kolla så glad han blev!





Fåret Hamish med sin lamakompis.





Chokladfabriken där vi instruktioner att inte vara blyga...


Idag var vi en sväng till stranden och fotade lite. Tyvärr var det regnväder så det blev inte särskilt fina kort. Men det var en massa envisa surfare i vattnet i alla fall. Därefter åkte vi till fudgefabriken och köpte lite fudge. Sen blev det lunch och hemfärd!










En massa surfare i vattnet, lite svårt att se kanske





Några förberedde sig för klimatet i Sverige








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback