Hänt lite sen sist

Är alldeles för intensivt här för att man ska hinna skriva något på bloggen. HIttar man inte på något med brorsorna så är det skolarbete som måste göras. Tänkte att jag skulle göra en snabb uppdatering över dom senaste dagarna.

Torsdag (zoo)
Tog en sväng till perth zoo. Lite svårt att se alla australiensiska djur i det vilda här. Så det var lika bra att dra iväg på zoo.



Världens sötaste minipingvin!




Någon tog det lugnt...



Trötter..





Fredag
Hände inte så mkt. Vi var i skolan och resten åkte till stranden och glassade. Sen fick vi låna en bil av Tims chef över helgen.  Bio på kvällen då Burn after reading sågs.

Lördag (kings park)
Idag var det dags för Kings Park.

(

texten vägrar hoppa åt höger)





















Söndag (Sunday session)

Söndagen spenderades på Scarborough beach. Tyvärr glömdes kameran bort och det blev inga bilder. Jag sköljdes bort totalt av en våg så nu har jag lärt mej att man måste dyka under vågen när den kommer. Det är inte särskilt smart att bara stå och kolla på den...
Därefter blev det sunday session i cottesloe. Australiensarna har ju en tradition att dricka öl på söndagar. Dom dricker mest hela dagen och sen slutar det vid 22-tiden. Vi tog som sagt en tur till stranden först innan vi åkte till cottesloe senare på eftermiddagen.














Nu ska vi dra till Margaret river i ett par dagar. Så räkna med att det inte blir någon uppdatering igen på några dagar...



















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback