Perth Festival

I går var det tänkt att vi skulle åka till något oulet inne i Perth, därefter bege oss till Kings Park och sedan skulle vi på Perth festvial då den avslutas idag. Det började bra med att vi drog iväg till outleten, lite senare än beräknat däremot. Hittade en del grejor och skulle sen bege oss till Kings Park. Problemet var då att det inte gick några bussar dit. Vi fick ännu en gång uppleva baksidorna med Perths lokaltrafik. Den gynnar dock busschafförer eftersom dom inte behöver jobba under obekväma arbetstider. Efter lite flängande fram och tillbaka insåg vi tillslut att det var bättre att bege sig till scenen där vi senare skulle på konserten. Det blev picknick i en park bredvid denna istället.
Stackars Julie som hade tagit sig till Kings park och vandrat runt där ett bra tag för sig själv fick sätta sig på bussen och åka ner till oss i stället. Men vi har i alla fall lärt oss en läxa att man inte kan planera in alltför mkt under dag om man är beroende av lokaltrafiken.

image212

Caroline och Rebecka i närheten av festivalområdet

image214


Eftersom vi var så tidiga fick vi även plats i en av de få soffor som fanns där. Konserten i sig var annorlunda men på ett väldigt bra sätt! Mycket folk och jättehärlig stämning! På det sättet är det lite synd att festivalen avslutas idag men man hann ju i alla fall vara med om den.




image217

Jag och Caroline


image216

image218

Nu ska vi snart åka ner till Fremantle för att lyssna på ytterligare lite musik. Det är tydligen gratis att gå dit att lyssna på söndagseftermiddagarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback