Bandyfinal och botaniska trädgården

Gårdagen började med att regnet verkligen öste ner. Jag var pissblöt redan halvvägs till kattis. Men det var bara att bita ihop och vandra till katalin. Där skulle vår kör uppträda och tjäna lite peningar. Bandylåtarna satt väl sådär halvbra men bara plugg låten satt ju som en smäck (nästan i alla fall) och den uppskattades nog mest.

Sen bar det iväg till McDonalds för att skaffa sig mat snabbast möjligt. Där träffade vi några fulla hammarbysupportrar som envist kallade edsbyfansen för "skoterraggare" och "bönder". Dom tyckte att dom hade varit riktigt fyndiga. Sen torkade jag mina byxor hos kattis med hårtorken, rätt effektivt måste jag säga. Synd bara att skorna inte gick att torka :S
Sen var det dags för att sätta på sig hela bandymunderingen inklusive vår fina halsduk som vi hade fått som var så orange som den kunde bli. Allt för att matcha bollen men vi såg ju snarare ut som bollnässupportrar. Inte mej emot såklart=)
Nationalsången tog dock OD-kören hand om. Vi blev tydligen kickade från det uppdraget!
Solen dök äntligen upp och det blev riktigt behagligt väder. Vi sjöng våra bandylåtar innan matchen men folk såg mest förvånade ut när vi stod där och sjöng. Ett hav av oranga halsdukar som plötsligt började sjunga. Men kul var det i alla fall! det är nått speciellt med bandy, himla skön stämning! även om edsbyklacken var ovanligt tysta! Men vi hjälpte dom lite på traven! Några spontana hejalåtar fick vi fram och sen var det dags att vara lite pausmusik i halvtid!
Det var ju även en himla spännande match där edsbyn tack och lov vände 0-3 underläget och vann! Allt för att förnedra motståndarna så mkt som möjligt fick jag förklarat av en kille bredvid mej. Så det hela var nogrannt planerat tydligen=)



112393-11



Idag har vi varit på besök på botaniska trädgården. Det var ganska trevligt förutom att det regnade och var väldigt rått ute. Den där trädgården råkar ju liksom ligga ute (större delen av den iaf) så det blev aningens kallt mot slutet. Vår lärare var helt salig över att visa oss runt bland alla växter och träd. Det finns en hel del mysko växter här i världen i alla fall. Det har jag kommit fram till efter dagens exkursion.
Efter detta blev det lunch på EBC. Lite omväxling måste man väl ändå ha ibland.
Senare under dagen fick vi lyssna på han som skrivit vår kursbok. Han var en liten luring. Synd att jag nästan somnade och det var inte för att det var tråkigt på ngt sätt men det är hårt att vara utomhus två dagar i rad. Sånt blir man banne mej trött av. Shit vad vek man ska vara.







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback