DB

Det märks att det börjar närma sig tenta för då brukar inläggen här tyvärr bli få. Har tenta den 2 maj vilket är ytterst opassande med tanke på att sista april är årets händelse i denna stad. Eftersom vi ändå har pluggat ett tag till denna tenta nu är det tänkt att vi åtminstone ska ta oss ut en kväll.
Kanske var det tänkt att vi skulle kunna saker och ting lite bättre än vad vi kan i dagsläget. Jag hade inte fattat hur omfattande denna tenta verkligen är. Det är ju trots allt ca 115 reaktioner vi skulle lära oss utantill.
Men det var som en kursare till mej sa idag " tänk om man sitter inne under hela valborg och sedan kuggar tentan, då är det bättre man har roligt under valborg för då har man ju i alla fall lyckats med en sak". Mycket bra sagt enligt mej och därför kör jag hårt på det.

Idag var vi och kollade in det nya gallerian i Uppsala, "DB". Det poppar upp butiker hela tiden just nu. Denna galleria var dock en sån där av typen "se men inte köpa". Lite i det dyraste laget för en student. Synd bara att dyra kläder oftast är väldigt fina.

Nej nu har jag tagit en alldeles för lång pluggpaus och det är dags att återvända. Ska jobba på att skriva lite mer här trots att det är tentaperiod!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback